Am mai facut asa si in trecut la o alta firma impreuna cu mai multi fosti colegi si am ajuns pana la o masa credala si nimic de 4 ani.
Ma gandeam ca s-a mai schimbat ceva legi si putem sa ne recuperam banii vechime ....!
Multumesc oricum raspunsul este O.
Cum imi pot recupera drepturile salariale si vechimea de la angajator ?
Mentionez ca in urma demisiei nu am primit niun leu din suma de bani ce mi se cuvenea conform contractului de munca si nici adeverinta u vechimea . Ce trebuie sa fac ?
Multumresc frumos!
Mi-am dat demisia pentru ca nu mai primisem ultimile trei salarii dar nici dupa trecearea a altor 5 luni de la aprobarea demisiei nu am primit cele trei salarii restante. Ce sete de facut sa-mi primesc (recuperez) acele, trei salarii ? Multumesc frumos !
mi-am dat demisia dar nu am primit ultimi bani ce mi se cuvineau
am fost la ITM am facut sesizare , au trecut 30 de zile si nu am primit nimic.ce trebuie sa fac sa-mi recuperez banii si vechimea.
nu am avut contract e munca , an lucrat si ore suplimentare timp de 1 an si 3 luni
Va multumesc anticipat !
lucrez de un an si doua luni la un magazin cu regim sh si in tot acest timp nu am primit niciun CIM ca sa-l semnez.mentionez ca am avut program de:L-V 9:18;S 9-17;D 9-15.Doua duminici libere pe luna si 10 zile de concediu pe an.