avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1278 soluții astăzi
Forum Activitate crynarusu

Activitate crynarusu

Buna ziua ! sint in somaj si am inceput cursul de calificare ,o meserie noua ,o viata noua ,m-au trimis de la somaj la un curs finatat de uniunea europeana .ne-au promis ca nedau banii ,dar ma primit doar 1 mil,colega mea nu mai poate veni la cursuri ,am inteles ca ptr fiecare cursant se primesc niste banii ,ce va intimpla cu ea daca nu mai vine la cursuri ??? o sa platesca scoala ? si vreau sa va intreb ,o sa mai primim banii cei care mergem zilnic la cursuri si practica ???? va multumesc ,astept raspuns ???
multumesc ,asa voi face !
cum sa ma scot de la asociatie ? eu nu stateam aici in apartament ca aveam in Hunedoara un apartament si stateam acolo,un vecin a mers si ma trecut la asociatie ,adica sa platesc in 2 locuri ?? si alti de aici nu sint trecutu la fiecare ap is trecuti cu 1 sau 2 persoane mai putin,au si ciini in casa si nu platesc nimic in plus,am niste vecini foarte rai is batrinii si pensionari.eu vreau sa plec inpreuna cu fetita la Mama si sa stau perioada ,cind am nascut a trecut -o repede cum pot sa fie asa de rai ????astept raspuns ????
dupa term ccc1 am depus dosarul de somaj in cele 10 zile,am reusit sa mi fac dosarul, si sa il bag la somaj .deci nu am intrerupere pe cartea de munca ?
am fost in co ingrijire copil,iar in aprilie 2o11 cind trebuia sa incep munca m-au trimis in somaj, iar acum vreau sa va intreb daca sint insarcinata pot sa beneficiez din nou de cic? si tot 6 mil e timp de 2 ani.,iar apoi cind ma intorc din cic copil pot sa iau iar somaj ???:-/ va multumesc ,astept raspuns .....
multumesc ,am apelat la cineva care stiam ca are cunostite la directia de munca ,si sa rezolvat imediat nu a mai fost nevoie de programare .
Buna ziua ! am si eu o intrebare ? cum pot sa scot carnetul de munca mai repede de 10 zile? am fost la somaj si mi-au spus sa fac actele in timp de 10 zile,am terminat de facut actele dar cind am mers sa scot carnetul de munca mi-a zis sa fac o cere si ca dureaza de la 10 zile in sus ,nu inteleg dece atit de mult? I-am rugat frumos daca nu se poate mai repede ca in 10 zile trebuie sa depun dosarul,la care mi-au spus ca nu ,si mi-au vb urit si ironic sa astept pina imi vine programarea.Va rog cum as putea sa imi scot mai repede carnetul de munca sa ma incadrez in cele 10 zile sa bag dosarul ptr somaj ?astept raspunsul dvs ! multumesc!!
Multumesc mult ptr raspunsuri,o sa caut mai multi specialisti si mai multe pareri medicale ,poate fetita nu are nimic ! si alti copii de virsta ei se comporta cam la fel ,asa mi-a zis psiholoaga ca asa sint copii intre virsta 2 ani si 3ani .Ca din vina mea se comporta asa ca eu daca am 36 de ani nu mai rabdare cu ea ca o Mama de 20, ca imi arata fata ca nu mai am 20 de ani .Ma simt jignita eu mi-am dorit acest copil 13 ani ,am rabdare si ma joc cu ea coloram facem totul inpreuna .Ea este centul universului meu eu nu pot trai fara ea si ea fara mine,fetita nu vrea sa manince ,sa doarma ,si sa stea doar cu mine .Eu ma ocup de ea de cind sa nascut ,ma mai ajuta Sotul meu cind nu lucreaza .Asa ca m-am lamurit cu D-na psiholog,iar Dr mi-a zis:: nu are mare lucru fetita da ii da injectii asa de puternice cerebrolisin care se dau la acidente vasculare ,mie frica sa ii fac injectile astea ,daca ii fac rau??? sa imi nenorocesc copilu ??? mai bine merg la Iasi sau Cluj la un dr mai experimentat in asfel de cazuri ! va multumesc! astept raspunsuri ,daca o mai patit Mame asa ceva ca mine .??? sa aveti o zi cit mai placuta !!!