avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Activitate dodostar

Activitate dodostar

buna ziua.vreau sa cumpar o casa dar nu e terminata mai trebuie de construit etajul si acoperita se poate face contract de vanzare cumparare cu cel ce-mi vinde? si dupa aceia pot sa continui eu lucrarea cu numele meu? mentionez ca lucrarea a fost intrerupta in anul 2008. va multumesc.
buna ziua.vreau sa cumpar o casa in constructie dar ma tem ca poate o fi in vreun litigiu daca stie cineva sa-mi dea un sfat ce acte ar trebuisa aibe persoana ce-mi vinde (are contractul de vanzare-cumparare pe teren si autorizatia de construirecu proiect) are lucrarile intrerupte din 2008, mi-ar trebui alta autorizatie si alt proiect daca nu as mai dorii sa continui cu lucrarea?(este facut doar parterul si nu as mai vreasa fac etajul ca in proiect).va multumesc.
Discuție constructie
buna seara.Pot sa construiesc o locuinta pe un extravilan? si ce acte mi-ar trebui pentru aceasta.
Discuție casa
buna seara.Se poate face cadastru la un imobil avand titlu de proprietate numai pe terenul de sub casa?
Am cumparat un imobil si as dori sa stiu ce acte imi trebuie sa schimb destinatia unei constructii din casa de locuit in garaj. mentionez ca detin contractul de vanzare-cumparare, ce alte acte imi mai trebuie. va multumesc
buna ziua. Detin un imobil din1982 (teren si constructie) am titlu de proprietate numai pe teren(conf.legii18/1991) pentru casa nu este succesiunea facuta dar rolul e pe numele meu si platesc impozit. As vrea sa stiu daca pot sa fac cadastru si intabularea pe acest imobil ca sa pot sa vand la alta persoana pentru a construi pe acest teren si daca aceasta persoana ar avea dreptul sa schimbe destinatia constructiei vechi din casa de locuit in garaj.va multumesc.
buna ziua.Am cumparat un teren cu o constructie pe el (este o casa veche cu 2 camere) ce demersuri trebuie sa fac sa nu mai figureze ca locuinta ci ca garaj deoarece langa aceasta vreau sa construiesc alta, doresc aceasta deoarece nu exista titlu de proprietate pe constructie si in caz ca o revendica cineva sa nu ma afecteze la constructia ridicata de mine. Se poate face aceasta schimbare fara a detine titlu de proprietete?ce ma sfatuiti sa fac? va multumesc.
buna seara.
am cumparat o casa de doi ani am actul de vanzare-cumparare autentificat la notar , si am si intabularea as vrea sa stiu ce trebuie sa fac acum cu acestea , am inteles ca trebuie sa merg la primarie dar nu pot de moment deoarece sunt plecat din tara ,exista vreun termen limita sa ma prezint cu acestea la primarie?
va multumesc.
Discuție demolare casa
buna seara. Va intreb si eu daca pot sa demolez o casa neavand titlu de proprietate decat pe teren mentionez ca am cumparat-o in anul 1982 de la o batrana aceasta avand-o mostenire de la mama ei dar nu sa facut succesiunea pina in prezent si nici nu stiu daca mai are rude. pe teren am devenit proprietar conform legii18/1991.va rog sa-mi spuneti daca pot s-o demolez ca arata ca o ruina ca nu am locuit acolo si nici acoperis nu mai are as vrea sa construiesc alta pe acest teren.va multumesc.