Daca a fost contestat in instanta un proces verbal de circulatie si amenda este suspendata, de ce primesc de la Directia de taxe si impozite adresa de infiintare poprire? Trebuia informata aceasta directie? In cazul in care sedinta de judecare a apelului este intr-o perioada cand nu pot sa ma prezint, pot beneficia de un alt termen? Ce trebuie sa fac?
Datoriile unei persoane fizice aflate in executare se pot amana pe perioada starii de urgenta? Poprirea de executare a venit la societatea unde sunt angajata, dar eu am facut un angajament de plata cu executorul,pentru plata lunara a unei sume.In situatia de fata, cand nu am un venit suficient nici pentru cele necesare traiului, pot face notificare catre executor pentru amanare rate si daca exista temei legal.
Va rog, puteti sa-mi dati o reglementare contabila prin care se sustine inregistrarea contabila
6813=212
Este foarte urgent.Am probleme la depunerea bilantului si as vrea sa le demonstrez sa nu mai fac modificari in bilantul contabil si nici sa modific luna dec 2010
Cum se copleteaza adeverinta de venit in situatia in care o angajata din 2008 are in ultimile 12 luni anterioare nasterii copilului o luna de concediu fara plata?Exista riscul de a nu i se acorda indemnizatia de crestere copil?
Notificarile au fost depuse separat de catre cei doi mostenitori,existand un teren pe care au fost construite doua case si care apartinea 50-50 celor doi,avand fiecare o constructie care s-au demolat.Greseala a fost facuta in momentul in care Dispozitia pentru masuri reparatorii a fost facuta una singura pentru cei doi mostenitori.Aici cred ca ANRP-ul nu a gresit solicitand dispozitii separate,pentru ca si in momentul expropierii s-au facut documente separate si tot setul de documente ce a compus dosarul trimis la ANRP erau si de la un mostenitor si de la celalalt,in functie de suprafetele construite de fiecare si anexele ce le detinea fiecare.Cred ca suntem intr-o faza destul de avansata a rezolvarii dosarului,numai ca mama mea care era unul din mostenitori a decedat anul trecut si nu a mai apucat sa vada minunea,nu stiu daca voi rezista si eu,la ritmul in care se solutioneaza dosarele de despagubire.Oricum daca o sa mai am probleme o sa fiu mai linistita pentru ca voi gasi o rezolvare aici.Aproape ca nu-mi vine sa cred.
Am primit modelul de procura si multumesc sincer pentru acest ajutor.Urmeaza sa fac demersurile si chiar vroiam sa va spun despre faza in care ma aflu cu dosarul la ANRP,pentru a ma sfatui cand ar fii cel mai nimerit sa fac aceasta procura.Dosarul a fost returnat catre primarie pentru anumite rectificari si despartirea a doi mostenitori (asa cum s-a intocmit dosarul initial) pentru fiecare mostenitor ,dosar separat.S-a intamplat ca jurista din primarie sa trimita dosarele catre Prefectura, numai ca al meu a fost incomplet din motive discutabile ,astfel ca desi celalat mostenitor a ajuns in faza de a i se face expertiza la fata locului,al meu este in faza de fii dus pe 28.03.2011 la ANPR.Nu stiu daca dosarul va avea acelasi numar si din acest motiv ma gandesc ca ar trebui sa mai astep cu intocmirea acelei procuri.Vroiam chiar sa mai inteb daca procura este valabila doar pe perioada in care sunt in viata.Dupa banuiesc ca va intra in masa succesorala.
Va multumesc pentru raspunsurile primite si chiar as vrea sa am modelul acelei procuri incat sa poata fii imputernicita fiica mea cu dreptul de a pune in executare si a incasa banii(asa cum bine spuneti dv.).Chiar imi doresc sa fie o procura foarte completa si stiu ca notarii amana intocmirea unui document de acest fel, pentru ca nu pot fii taxate corespunzator, intr-o faza incipienta.
Am un dosar pe Legea 10/2001 la ANRP si din cauza unor probleme de sanatate intentionez sa i-l cedez fiicei mele pentru a continua demersurile pana la finalizare.Nu stiu ce ar trebui sa intreprind in acest sens,pentru ca acest dosar sa poata sa fie vandut ,fiicei mele.Am fost la un notar si nu a stiut sa-mi spuna ce ar trebui sa fac.