Detin un pfa avand un project european,sunt insarcinata si as dori sa obtin acel stimulent de insertie(numai ca mergand la medicul de familie cu cardul de sanatate am aflat ca nu sunt asigurata,desi in urma cu vreo3luni cand am fost apaream ca si asigurat)cum procedez si unde pot merge sa ma interesez ce este de facut avand in vedere ca la semnarea contractului pe F eu m_am obligat ca timp de 5 ani sa nu intrerup activitatea agricola...as putea beneficia de stimulent de insertie,DACA continui activitatea cu pfa,si unde ma interesez de ce nu apar ca asigurat asta timp cat am am platit la fisc 2018 pt activitati agricole?va multumesc si am mare nevoie de raspunsurile dv.
DACA detin un pfa,avnd proiect european,vreau sa stiu DACA pot beneficia de indemnizatie pentru crestere copil?la semnarea contractului era stipulat faptul ca timp de 5 ani imi mention activitatea...DACA stie cineva exact care este procedura?sau pot beneficia doar de stimulentul acela de insertie,continundu-mi activitatea cu pfa mva rog DACA stie cineva un raspuns concret.multumesc
Dacă am accesat 6.1 și încă nu am depus dosarul pentru transa a 2-a,pot accesa 4.1a, sau aștept pana după transa2? Întreb deoarece am vb cu doua consultante, cea care a făcut proiectul pe 6.1 spune ca nu pot pana după tr2, cealaltă a sp ca dacă fac un SRL( pe 6.1am i.i) este ok... va rog din suflet lămuriti-ma, nu vreau sa fac vreo prostie sa accesez pe4.1a, apoi sa nu fie ok cu 6.1 sa am probleme, ca știu foarte bine de la cunoștințe care,, s-au jucat de-a fondurile,, și acum s-a dus dracu tot, sunt băgați pana in gât in datorii ca sa returneze banii, îmi este foarte teama. Va Multumesc
Suprapunere Masuri FonduriEuropene
va multumesc,exact asta am facut,bineinteles,am mers in prealabil la dumnealor sa intreb daca pot sau nu...acum astept raspuns !
As vrea sa stiu in cazul unui proiect( 6.1)contractul a fost semnat,banii au intrat in cont de 2 zile,daca exista vreo posibilitate de a schimba planul de afaceri?multumesc
As vrea sa stiu daca se poate beneficia de indemnizatie pt.crestere copil,daca parintele lucreaza intr.o tara u.e.(sau nu,...in anglia ,mai exact)atata timp cat acolo are contract de 2 ani,iar copilul urmeaza se se nasca in ro?daca da,ce acte de acolo sunt necesare aici?multumesc
ma intereseaza daca ma puteti ajuta,va rog,cu informatii in ceea ce priveste obtinerea autorizatiei isu pentru un restaurant de 160mp.ce anume impun,stiu ca incepand cu usile deschise catre exterior incluzand bara de panica pana la anumiti senzori.. astept raspunsurile dv,am mare nevoie de cineva care sa ma lamureasca cat de cat
as vrea sa stiu cati stupi sunt necesari pt a beneficia de fond.nerambursabile de 40 mii e?
sa inteleg ca nu este posibil ca pe ultimele 3 luni sa obtin un salariu suficient de mare incat sa compenseze restul de 9 luni cu minimul pe economie incat sa pot beneficia de indemnizatia maxima?va multumesc.......