Buna ziua,
CIM incheiat inainte de 2011 - functie de executie, pentru care perioada de preaviz s-a modificat in 20 zile prin act aditional cf noului CM. Ulterior, in 2012 a fost schimbata functia cu una de conducere tot prin act aditional. Va rog sa-mi spuneti care este perioada maxima de preaviz? 20 zile cat apare in act aditional pt functia de la momentul cand a fost semnat actul aditional respectiv sau 45 zile cat este in CM pentru funtie de conducere.
multumesc,
Multumesc pentru raspuns. Problema este ca astept din martie hotararea si inca nu a venit. Amenda a fost platita la ARR Vrancea. Eu sunt din Bucuresti. Procesul s-a judecat in Vrancea. Se poate rezolva si prin posta. Adica sa trimit hotararea (dupa ce o primesc) impreuna cu o cerere la ARR Vrancea pentru recuperarea banilor? Sa atasez si OP-ul? Sau trebuie sa se prezinte administratorul personal?
Am castigat procesul pentru anularea unei amenzi contraventionale. Cum recuperez bani pe care i-am platit pentru amenda respectiva. Nu am hotararea. Am vazut pe site ca am castigat recursul si a fost anulat procesul verbal de contraventie. Multumesc.
ce se intampla cu copilul nascut inainte de incheierea divortului? se cere custodia lui pe calea Ordonantei Presedentiale pana la definitivarea divortului? primaria nu vrea sa-i dea mamei alocatia pentru ca nu este "tatal prezent" si nu are nici copia lui de buletin?#-o
Buna ziua,
Terenul a fost donat de parinte copilului pentru constructia unei case. Donatia a fost sparta. Cine este acum proprietarul casei? Autorizatia de constructie, contractul cu firma care a construit casa, chitantele cu suma achitata sunt pe numele parintelui. Receptia casei a fost facuta de copil (parintele lipsea din tara) iar in actul de proprietate al casei apare doar numele copilului. Mai este acest contract valabil avand in vedere ca nu mai este proprietarul terenului pe care a fost construita casa. Casa se poate demola de catre parinte?
multumesc,
buna ziua,
la condica scrie ca "accepta cererile" (incredintare minor si evacuare din louinta) iar pe hotarare scrie doar incredintare minor... este normal... ce trebuie facut in aceasta situatie
multumesc,
multumesc pentru raspuns,
am toate actele (inclusiv certificatul de casatorie) dar nu am buletinul tatalui, iar tatal nu o sa fie prezent la starea civila. Poate sa declare doar mama copilul? fara prezenta/actul de identitate al tatalui?
Buna ziua,
Trebuie sa inregistrez copilul nou nascut la starea civila si nu am buletinul de identitate al tatalui. Cum procedez? Se poate si fara buletinul lui?
Multumesc,