Buna ziua,
M-ar interesa sa stiu in situatia in care un sofer de tir al unei societati comerciale are un accident rutier pe teritoriul sloveniei, dar el nu este ranit, cum se procedeaza? Se considera accident rutier sau se considera accident de munca si trebuie anuntat si ITM? Mai ales ca accidentul nu sa provocat pe teritoriul tarii si angajatul nostru nu este lovit, doar persoana cu care a avut accidentul.
Va rog sa-mi raspundeti.
O zi buna,
Buna ziua,
As avea rugamintea de a ma ajuta si informa in legatura cu posibilitatea obtinerii unui ajutor financiar( stat, institutie, organizatie care se ocupa cu ajutorul mamelor singure) sau o persoana in grija caruia pot lasa copilul in varsta de 2 anisori, care mi s-a imbolnavit la cresa si mi s-a sus sa nu-l mai duc pentru ca ii fac doar rau,Mentionez ca lucrez si am un salariu de 530 ron, venit din care imi cresc singura copilul, in situatia in care renunt la serviciu pentru a putea sta cu copilul nu mai obtin nici un venit.
Multumesc frumos si astept raspunsul dumnevoastra cat mai curand.
multumesc frumos, dar as avea nevoie de fisa de post operator la masina de etichetat gratuite, deoarece adresa care mi s-a dat necesita logare.
astept raspunsul dumnevoastra o zi buna
va rog sa ma ajutati sa-mi spune-ti tot ce este nevoie sa stiu despre salarizarea la un abc si modul de pontaj tinand cont ca vor fi doua ture, una dimineata si una seara si ca se va lucra si duminica. va rog sa-mi spune-ti tot ce este nevoie sa stiu care sunt pasi de urmat intr-un abc din punt de vedere am salarizarii. va multumesc anticipat
buna ziua,
as avea nevoie de un exemplu de formular pentru abatere disciplinara care vine ulterior avertismentului verbal pentru consum nejustificat de motorina.
va multumesc,