salut, studiati mult mai bine problema cu firmele, pentru ca cei care vor aceste lucruri, va pot insela usor fara ca ei sa pateasca aproape nimic, si dvs sa faceti puscarie, astea ar fi cele mai nasoale situatii, eu am pus raul inainte. invatati mecanismul firmelor cum functioneaza un srl, cereti informatii, ajutor, eu va spun asa: ori studiati cu strictete problema si inainte si daca acceptati, in timpul desfasurarii activitatii, ori mai bine lasati...
salut, eu nu prea stiu legile, dar daca bunicul nu depune plangere ce mai e asa complicat? iar pentru cineva bolnav de schizofrenie nu sunt alte reguli? ce ma enerveaza pe mine este ca cel care a provocat atatea scandaluri atatia ani pana s-a ajuns in situatia de fata, este mai putin vinovat...
aduc putine corectari si adaugiri: 1 - lui danila zinia i se mai spunea si geta si 2 - initial acest teren extravilan de 2HA a fost donat catre danila eugenia de catre mama acesteia - tantar eudochia. nu se schimba mai mult situatia? pentru asta am hotarat sa merg la arhivele statului sa vad ce gasesc...
Inca ceva... nu mi se pare corect ca tanta sa aiba mai mult decat constantin si zinia, asa reiese din calculele dvs, ar trebui sa fie cel putin egal intre cei 3, iar viorica sa aiba mai putin decat toti. din explicatiile elenei inteleg ca zinia are 1/4, constantin are 1/4, tanta are 3/8 iar viorica are 1/8, DAR ganditi-va ca eugenia este mama naturala lui constantin si zinia, asta nu conteaza? prima data acest teren era inregistrat pe iacob si eugenia, iar cum se imparte ultima data, inseamna ca partea eugenie nu mai conteaza? decade din drepturi, sau cum?
Buna dimineata, referitor la ce a spus elena gabi, ce inseamna mostenitorii lui danila iacob? toti 4 urmasi sau doar constantin, zinia si tanta? multumesc.
Buna ziua tuturor, am si eu o problema ca si aproape toata lumea probabil, cand bine vorba de dezbaterea unei mosteniri. Situatia mea este in felul urmator: Defunctul Danila Iacob are 2 HA teren
extravilan. Ultimul titlu de proprietate care apare pe numele lui este din anul 1992. Acest Danila Iacob(bunicul meu) a decedat in 1993. O sa scriu asa cum ma duce capul, va rog sa ma corectati sau sa-mi puneti intrebari pentru ca sa dau niste date mai exacte. Deci, din 1951 apare primul titlu de proprietate danila iacob si danila eugenia(sotia acestuia). Acestia aveau 2 copii: danila constantin si danila zinia la momentul respectiv. In 1956 moare mama lor danila eugenia. In 1957 acest danila iacob se recasatoreste cu daria(nu-i stiu numele de fata) ca apoi sa devina danila daria. Aceasta daria avea deja o fata (viorica) la momentul recasatoriei. In 1961 acesti danila iacov cu daria(a 2-a sotie) au mai avut un copil(tanta). In 1993 moare danila iacob iar in 1994 moare danila daria(a 2-a sotie). Au ramas 4 mostenitori : constantin si geta care au parintii naturali pe iacob si eugenia, tanta care are parinti iacob si daria; si viorica care are parinte doar pe daria. Va spun din nou, primul tiltu de proprietate este pe iacob si eugenia (1951), iar ultimul titlu de proprietate este in anul 1992 doar pe numele Danila Iacob. Cine are dreptul la mostenite si cum se imparte? Va rog sa ma lamuriti si va rog sa ma scuzati pentru incoerenta in datul explicatiei. Va multumesc!
Salut ma numesc Dani. Mi-am facut de curand un abonamet la o firma de internet cu viteza up to 2 mbps, am semnat contractul si apoi cel care mi-a incheiat contractul, mi-a spus ca in prima luna o sa am viteza de 512 kbps si apoi din a doua luna mi-a spus ca o sa am up to 2 mbps. In aceasta sustinere a venit cu un act aditional pe care scria viteza de 512 kbps, nicidecum ca v-a trece automat dupa o luna la up to 2 mbps, am semnat si asta e. A trecut o luna si viteza nu a crescut. Ii sun pe cei de la departamentul tehnic, ptr ca cel care a facut contractul nu raspundea la tel, acestia mi-au spus ca toti cei din zona unde am eu net au viteza de 512 kbps si nu au ce sa-mi faca. Intrebarea mea este: cum sa scap de abonament???!!!