avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Activitate angelrain

Activitate angelrain

Răspuns la discuția avocat escroc
toate actele inclusiv procurile sunt la el.ma refer la rezervarea de nume, cerificatul decomodat si restul...si evident copiile dupa buletin, actul casei pentru sediu...
aam inteles.multumesc
poi 60 de zile?am terminat facultatea anul trecut..si mai am 2 luni si o termin si pe a doua..si tot nu m-am angajat.se poate un raspuns mai explicit va rog.multumesc
am vazut pe o trecere de pietoni un copil care "pandea" masinile scumpe.cand masina s-a apropiat a sarit pur si simplu in fata ei.acum soferul este cercetat pentru vatamare din culpa si clar saracu o sa fie acuzat pe nedrept.am mai discutat si cu alte persoane despre astfel de cazuri si se pare ca sunt mai multi puradei care fac asta pe soselele din bucuresti.dat fiind ca se petrece pe trecerea de pietoni cum poate fi aflat adevarul daca sa presupunem nu exista martori sa confirme ca pustiul s-a aruncat?
ps:in fata spitalului de copii gr alexandrescu am vazut asa ceva si la nici doua minute dupa incident se stransesera o liota de negri scandalosi facand circ de mama focului sa se adune lumea.
buna ziua.de curand am auzit de la cineva ca as putea beneficia de somaj daca am terminat o facultate si inca sunt studenta in anul 3 la cea de-a doua.este adevarat?daca da, cum ar trebui sa procedez pentru a-l obtine?
Discuție avocat escroc
buna ziua.acum 2 luni am vrut sa imi deschid o firma pentru ca aflasem de debutanti si imi doream sa fiu pe cont propriu.un prieten mi-a recomandat un asa zis avocat-jurist care sa se ocupe.i-am facut procura si am achitat integral toata suma pe care mi-o ceruse.au trecut doua luni si ma tot amana cand pe vineri cand pe marti si tot asa.i-am cerut sa imi inapoieze actele si banii ramasi(pentru care nu are chitanta ca a achitat ceva) si da bir cu fugitii#-o.imi este si teama sa nu faca vreo prostie cu firma sau cu procura aceea care ii ofera drepturi depline sa ma reprezinte pentru infiintarea firmei.cum ma sfatuiti sa procedez?X-(
Răspuns la discuția lovita, injurata, amenintata
hm...lasul acela care mi-a fost iubit 5 ani...vrea sa declare ca "m-am batut singura".era cam singurul martor si e impotriva mea.mai am vreo sansa?
Răspuns la discuția lovita, injurata, amenintata
la cat il vad acum de las nici nu cred ca ar recunoaste ca era acolo.eu am fost dusa la spital cu ambulanta si pana la sosirea politiei el plecase acasa.
Răspuns la discuția lovita, injurata, amenintata
pentru plangerea penala exista martori, dar nu stiu daca vor fi de partea mea.insa, in declaratia de la politie agresorul a recunoscut ca m-a lovit.
daca lucrezi acasa masaj erotic poti fi acuzat de prostitutie?