Daca in urma unei ordonante prezidentiale s-a stabilit pensia alimentara pentru un minor, cu drept de recurs de 5 zile, paratul are dreptul dupa 20 de zile sa depuna cerere pentru micsorarea pensie alimentare sau de intretinere? Va multumesc.
As dori sa stiu daca exista o reglementare legala privind programul de lucru al mamelor singure,mai exact lucrez intr o institutie de stat si as dori sa stiu daca am dreptul la un program de lucru cuprins intre orele 8 si 16 pentru a putea duce si aduce baiatul de la scoala va multumesc
momentan sunt si in cautarea unui loc de munca mai bine platit dar din pacate este asa de impamantenit sistemul de pile si relatii ca nu mai conteaza daca esti om sau nu, indiferent de domeniu, am terminat anul trecut Scoala postliceala Dimitrie Cantemir profilul asistent medical generalist si nu am gasit nimic.O seara placuta iti doresc
Vicky1 multumesc din suflet am sa merg la centru de violenta sa vorbesc sa ma primeasca in adapost, de credit nu poate fi vorba pentru ca am avut apartament proprietate personala cumparat cu credit bancar iar acel credit nu a fost acoperit si banca a vandut locunita la licitatie iar eu am ramas in baza lor de date ca rau platnic e o situatie critica ,sper sa nu clachez pentru ca simt ca nu mai am putere sa mai lupt,stiu este copilu dar sincer imi este greu. Inca odata multumesc de sfaturi
Sotul este plecat din tara iar de intretinerea familie a uitat complet,sansele ca el sa se ocupe de familie practic sunt zero, stiu ca as putea sa l dau in judecat sa cer pensia alimentara anticipat sentintei divortului dar ne fiind in tara nu trimite bani, din pacate ma aflu intr o situatie critica si nu stiu la cine sa mai apelez pentru a ma ajuta. As dori un sfat sau o sugestie multumesc mult
buna ziua sunt in proces de divort, unul foarte complicat deoarece sotul nu este in tara nu am bani suficienti pentru a plati un avocat(incerc cu ajutorul unui jurist sa ma reprezit singura),am un baietel de 6 ani in intretinere (ma descurc greu din cauza salariului mic),iar ca situatia sa fie si mai grea la sfarsitul lunii asteia adica octombrie trebuie sa parasesc locuinta unde stau acum cu baietelul si nu am unde sa ma mut. Intrebarea mea este ce e de facut in situatia mea. Am depus cerere la primaria din localitate pentru a obtine o locuinta de servici fiind angajata acelei institutii dar mi s a refuzat pe motiv ca am avut locuinta proprietate personal. Am avut un apartament un apartament cumparat cu credit bancar dar din cauza crizei si a situatiei familiare nu am putut onora acel credit iar apartamnetul a fost vandut la licitatie. Va multumesc anticipat si scuze pentru eventualele greseli de ortografie(emotiile)