Am o societate comerciala ce isi desfasura sediul intr-un imobil care a luat foc.Firma are o linie de credit la BCR,de altfel marfa care a ars si imobilul erau asigurate tot la aceasta companie.Banca mi-a stabilit rate pentru a innapoia banii,mentionez ca indata se implinesc 90 de zile de cand a avut loc incendiul si firma de asigurari tot face calcule cu cat sa despagubeasca.Ce pot face in aceasta situatie pentru a nu ajunge executat silit?nu se poate opri curgerea dobanzilor?
Am o linie de credit la Bcr Bank si a avut loc un incendiu.Mentionez ca garantia reprezenta sediul unei firme ce isi desfasura activitatea.Odata cu incendiul datorita unui scurt circuit firma nu isi mai poate desfasura activitatea si implicit nu am cum sa inapoiez banii bancii.Din linia de credit o parte erau cheltuiti pe marfa,o parte pe mici modernizari si alte cheltuieli.Imobilele si marfa erau asigurate l bcr asigurari,o divizie a bancii Bcr.Ce sa fac,banca mi-a stabilit rate sa innapoiez innapoi banii din lipsa de activitate,asiguratorul inca nu a stabilit ce suma imi va da datorita complexitatii,indata au trecut trei luni.Ce pot face????va multumesc anticipat
dar daca eu nu intru in posesia procesului verba in termenul de 30 de zile,se anuleaza acesta?daca ma cheama la politie si nu vin,nu sunt gasit acasa?imi voi lua amenda oricum?
Buna ziua,acum o luna m-am autoaparat folosind un spray paralizant,mirosul deranjant din scara blocului a alertat vecinii ce au chemat politia.Din auzite cineva a dat o declaratie si am inteles ca se pune problema de o amenda de 5 milioane,asa au declarat politistii.Eu am primit un plic de la politia iasi,mentionez ca locuiesc in suceava,i-am spus postasului sa il trmita inapoi nefiind acasa sa il i-au.Nu cred ca politistii ma vor crede pe cuvant ca l-am folosit in autoaparare.Intrebarea este cum sa procedez?daca imi mai trimite odata plicul si tot nu sunt acasa ce se intampla?se vor da batuti?
Buna ziua,testul cu detectorul de minciuni este obligatoriu?poate fi cerut de procuror in cazul unui furt (aprox 50.000 euro)?are vreo valoare juridica?B-),ce metode mai sunt folosite pentru a proba vinovatia?