avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Activitate Ppeugen

Activitate Ppeugen

Buna ziua , multumim ca existati !
Pentru inmatricularea auto unele orase din RO cer la dosar in cazul masinilor aduse din UE document CMR de transport / declaratia celui care a adus masina in tara sau alte asemenea . Exista sprijin legal pt aceasta cerinta ? Mi se pare un abuz asupra mea din partea autoritatilor sa imi ceara sa fac eu un abuz ( lipsit fiind de orice calitate ) cerand vechiului proprietar declaratii despre ce a facut el cu masina pe perioada cat a fost proprietar . Va multumesc !
Răspuns la discuția Mosteniri
Regret , am omis un amanunt important--Primul descendent , nu domiciliaza in imobilul in cauza dar il foloseste in anumite scopuri.Partea de mostenire a nepotilor sustine ca nu are cum sa le-o plateasca din lipsa de bani si nici nu este de acord cu vanzarea imobilului.Va multumesc!
Discuție Mosteniri
Buna ziua! Proprietari imobiliari decedati cu 2 copii din care unul este decedat si are 2 copii.Deci mostenirea apartine unui copil si la 2 nepoti.Care sunt drepturile legale de mostenire ale nepotilor si pe ce cai pot intra in drepturi in cazul in care amiabil nu a fost posibil?Va doresc succes!
Răspuns la discuția DIVORT 373 c
Da,mica publicitate e solutia optima.Trebuie atunci sa dau eu anunt in Italia la solicitarea judecatoriei si sa fac dovada anuntului cu ziarul si chitanta.Am inteles bine?
Discuție DIVORT 373 c
Cu multumiri ca sunte-ti aici si felicitari pt activitate!Actiunea mea de divort va fi f simpla,fara copii minori,fara bunuri comune.Sotia a plecat in UE de 6 ani,de 3 ani relatia noastra nu a fost nici macar una telefonica.Domiciliul ei este acelasi cu al meu in CI.Nu cunosc adresa de rezidenta actuala pe care o are. 1.Ce adresa completez pe Cererea de Divort?Sau care e alternativa? 2.Cum pot solicita in cerere retragerea dreptului de a purta numele meu dupa divort?
Discuție Divort
Care este procedura de divort in caz ca nu ai de unde lua extovarasul,nevazut de 5 ani,fara copii minori,fara proprietati comune?Bineinteles se cauta varianta law cost.
Răspuns la discuția Pagina membri
Super,recunostinta mea va fi deplina daca aflu cum gasesc un anume user.
Discuție Pagina membri
Cum se ajunge la pagina cu profilul utilizatorilor?
Actul de proprietate al casei este o Hotarare de partaj de divort.Recunoscut tot mai dificil.Pe langa se cere autorizarea construirii,aviz ca a fost definitivata executia etc.In conditiile in care in 1970 nu se putea obtine decat chitantza de amenda de constructie neautorizata dar buna la toate pe atunci.Ce act actual doveditor al proprietatii casei pot face atat timp cat exista pe langa cele de mai sus si Titlul de Propr. pe teren?
Răspuns la discuția Acte casa
Ce act ar trebui facut si unde mai actual si mai doveditor al proprietatii decat aceasta Hotarare de partaj?