Am divortat, ultimul process a fost in feb 2015, urmand sa trec la numele de fata. Detin un II (Interprindere Individuala) si nu am ajuns pana acum la registrul comertului e o problema atat de grava? Urmeaza sa ma casatoresc in 3 luni si nu ar avea rost sa modific atatea acte. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
Multumesc.
Am divortat, ultimul process a fost in feb 2015, urmand sa trec la numele de fata. Detin un II (Interprindere Individuala) si nu am ajuns pana acum la registrul comertului e o problema atat de grava? Urmeaza sa ma casatoresc in 3 luni si nu ar avea rost sa modific atatea acte. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
Multumesc.
La un proces de divort care s-a pronuntat(de comun accord ), reclamantul face apel si cere anularea deciziei deoarece s-a impacat cu fosta sotie, sotia nu doreste acest lucru. Daca sotia nu se prezinta la process se judeca in lipsa?
Cumnatul meu intentat actiune de divort inca nu s-a primit citatia la tribunal, au fost doar la mediator deocamdata. Sora mea vrea sa-si pastreze numele dobandit dupa casatorie deoarece are un copil de 4 ani si are un PF deschis pe numele asta de 7 ani.. Ce sanse are? Sotul nu este deacord cu pastrarea numelui.
Multumesc.