ca sa fiu mai explicit am condus un autoturism pe drumul public cu nr provizori expirate doar de cateva ore (autoturismul nu find al meu si nestind ca nu avea nr privizori expirate) in declaratia depusa de mine la postul de politie am specificat ca nu stiam de autoturism ca are nr expirate Va multumesc .
pentru dosar penal intocmit, nemai avand nici o fapt penala pana acuma se poate face inchisoare acesta este art ***Art.85. - (1) Punerea în circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai, neînmatriculat sau neînregistrat, se pedepseste cu închisoare de la unu la 3 ani.
va multumesc
buna problema este ca sa expirat termenul de 15 zile de la contraventie si cu putin noroc nam fost amendat ce pot face in perioada asta daca mi lau suspendat pe 30 de zile, si in care procedura zice ca in romania permisul de conducere italian nu poate fi retinut de autoritatile romanemai mai mult de 15 zile in rest autoritatile noastre il trimite la ambasada italiana dupa care mil trimit in italia dar eu sant in romania momentan
Buna am si eu o intrebare, eu cu sotia mea find plecati in strainatate am avut norocul sa avem un baiatel care sa nascut acolo in Italia cetatean roman cu (certificat romanesc) eliberat de ambasada romaneasca din Italia, acum neam intors in Romania . baietelul meu are 4 ani si nu am beneficiat de alocatia copilului in Italia sau in Romania intrebarea mea este daca pot recupara bani copilului (alocatia) de la prima luna si pana acum actele leam depus deja Va Multumesc Anticipat .
Problema e ca sau dat niste loturi aici pe o str si mai sant si altele are balta peste (adica pamant) in comuna dar nu si mie eu care am cererea facuta de 7 ani si alti proaspeti au deja case facute acolo sau treb sa dau ceva b......ca asa merge in romania asta, acuma ne da cu pretextul ca nu au aprobat nu stiu ce de la Bucuresti cum e posibil
imi zice si mie cineva ca peste tot in tara se dau loturi de construit case pentru tineri casatoriti pana in 35 de ani doar la mine in comuna nu, cum este posibil asa ceva si unde ma pot adresa ca sa pot beneficia si eu de un lot