avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Activitate keddy_ovi

Activitate keddy_ovi

chiar nu se poate face nimic in privinta asta ? acum o sa primesc pe viata plicurile de la primarie pe adresa mea , si eventual daca se prind cei de la anaf sau dna sau cine controleaza firmele ca au facut magarii sa imi sparga usa si sa ma taraie peste tot sa dau declaratii ??
buna ziua

am cumparat o proprietate(casa) acum 3 ani si de atunci in fiecare an vin scrisori (cu taxe si impozite) pe 6 societati care au sediul social la adresa asta , toate au acelasi administrator , am fost la registrul comertului am platit taxa de 8 lei si mi-a dat datele pentru una din societati , acolo am vazut ca au un contract de comodat nelimitat pe adresa asta , vreau sa-i oblig sa isi mute sediul pe adresele lor de domiciliu sau unde vor , daca nu se poate , sa -i oblig sa imi plateasca chirie pentru sediu social .

am contactat administratorul m-am intalnit i-am dat plicurile si i-am spus ca vreau sa le mute dar sa plans ca costa mult ca firmele nu mai sunt active ca declara lunar ca nu produc nimic si a zis ca lea infiintat pentru ca a avut un contract cu o firma mare din italia si sa nu plateasca mult statului a facut mai multe firme sa se incadreze in nustiu ce suma , sa plateasca doar 3 % statului. exista o solutie legal ?
Răspuns la discuția Solutii recuperare taxa auto
da , nu are nici o treaba pe ce nume e autoturismul acum ,el se judeca pentru ca a platit in data de o taxa pentru autoturismul x

singura problema care o sa o aveti o sa fie in momentul in care doriti sa vindeti autoturismul daca se recupereaza taxa la urmatoarea inmatriculare o sa fie necesara plata taxei de noul proprietar
Răspuns la discuția Solutii recuperare taxa auto
nu aveti nici o legatura cu recuperarea taxei o poate recupera doar cel care a platito chiar daca a vandut masina

eu am recuperat taxa platita in 2009 pentru o masina care o vandusem cu un an sau doi inainte de proces acesta fiind in 2011 si de frica sa nu pierd procesul am cerut doar restituirea taxei fara dobanda , dar acum cateva zile ma sunat avocatul ca sa dat o hotarare a curti europene in care specifica ca trebuie sa plateasca si dobanda statul , cea ce e normal gandinduma ca daca tu ca cetatean nu iti platesti taxele la timp statul iti ia dobanda penalizari..
proprietarul are nevoie de fisa de calcul a taxei chitanta si o copie de pe cartea de identitate a masini
Am in curte un garaj facut din table care apare si in cadastru eu lam darmat si pe aceiasi amprenta am refacut altul din lemn lam izolat si e ceva mai inalt decat cel vechi am nevoie de autorizatie de constructie?? si daca da , si iau amenda care am inteles ca e de la 1000ron la 10000ron , si iau spre exemplu 2500ron o pot contesta fiind prea mare , adica sa specific ca nu muncesc nicaieri si nu am un venit de unde sa o platesc si sa se reduca la minim?? adica la 1000 ron
din cate am inteles amenzile, valoarea lor se dau dupa ureche .. daca i-se pare ca te uiti urat la el iti da 50 mil chiar daca nu ai o situatie financiara mai buna ,daca nu cunosteai legea sau esti la prima abatere
pai si daunele cum le cer ? si cand trebuie sa fac ceva ? inainte de dapa procesului , sau in ziua in care e procesul , cand ma cheama ca martor specific ca vreau sa mi-se plateasca cheltuielile de judecata
buna ziua am o problema ,sa incep cu inceputul , in urma cu un an in drum spre brasov am avut parte de un accident cineva de pe sensul opus nu a adaptat viteza in curba " zona posada cica e renumita la accidente'' a derapat si ma lovit pe mine in bara din spate si sa facut praf cu urmatoarea masina , singurele victime fiind 2 fete din masina din spate meu din care doar una a primit 12 zile de spitalizare . acum dupa mai bine de un an am fost sunat de de cineva de la politia mangalia unde am adresa de domiciliu sa dau o declaratie in legatura cu accidentul de atunci , mam enervat la maxim , ca dupa un an ma suna si ce declaratie sa le mai dau ca am dat la momentul respectiv o declaratie si nu am absolut nimic ce sa mai declar , am luat legatura cu una din fetele din cealalta masina si mia zis ca e un proces la campina :O ca sau facut automat din cauza fetei cu spitalizarea de peste 10zile fiind vatamare ....... ce putem face sa mutam procesul la constanta noi toti fiind din constanta mai putin soferul vinovat , acesta fiind din bucuresti . sau daca nu se muta cine ne despagubeste drumul la campina , zile pierdute de munca , sau sa spunem prin absurd nu o sa am deloc bani sa ma deplasez la campina ce se intampla ?

multumesc
Răspuns la discuția impozit nejustificat de mare
chiar nu se poate face nimik?? stiu ca e dupa capacitate dar eu cu masina mea ori-unde ma duc tot un loc de parcare ocula ca si o masina de 1000cmc si in trafic si in parcare...fac un manifest pe internet la tv pun afise pe strazi sa se adune semnaturi sa schimbam legislatiaca nu sant singurul care are problema asta . cu cine sa ma consult unde sa merg ?? nu cunosc nimik in domeniu dar nu vreau sa ma las calcat in picioare de statul roman care ia cu 2 maini si cand e de dat tine si cu dinti
caut sa angajej un avocat sa dau statul roman in judecata pentru impozitul nesimntit de mare pentru autoturismul personal e vb de o masina fab in 1995 marca bmw model 728i masina are 17 ani vechime impozitul este de 2000ron pe an, eram deacord daca era vb de un autoturism de 2-3-5 ani vechime in vazoare de cateva zeci de mii de euro , e masina mea nu vreau sa renunt la ea

spun nejustificat pentru ca pe langa taxele tva etc ptr piese combustibili si tot ce tine de intretinerea si utiliarea autoturismului stautl nu ofera nimik absolut nimik
salut vreau sa propun p lege sau sa o modific ce trebue sa fac sa pot face asta spre ex as vrea sa modific legea pentru taxe locale ce e de facut sa plec de la zero ?