avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Activitate ioana_bucuresi

Activitate ioana_bucuresi

Buna ziua,

M-ar interesa daca pentru deschiderea unei agentii matrimoniale imi trebuie un certificat special pentru aceasta activitate sau o pot presta ca persoana fizica autorizata fara sa imi trebuiasca nimic. Va multumesc!
va multumesc.
Buna ziua,

M-ar interesa de ce trebuie sa mai platesc o data la sanatate din venitul din chirie, daca deja platesc asigurare de sanatate pe firma? Ce legatura are una cu alta si de ce se opreste de 2 ori?
Răspuns la discuția Formular E 104 obtinere- de unde
Am aflat intre timp, se scoate de la ultima.
Răspuns la discuția Formular E 104 obtinere- de unde
,,Persoanele care solicită formularul E 104 vor depune la sediul caselor de asigurări o cerere însoţită de următoarele documente,,... tot nu este clar la fiecare casa unde am fost asigurata sau la ultima, aceasta totalizand si ce a fost in urma?
Buna seara,

Ma mut din tara si pentru asigurarea de sanatate in tara unde voi locui mi s a cerut formularul E 104. Eu am avut asigurare la CASMB apoi m am mutat la OPSNAJ. Formularul E 104 se va totaliza de catre ultima casa de asigurari unde sunt acum, sau trebuie sa cer de la ambele? Va multumesc!
Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: doresc sa mi vand masina insa consider ca este mai sigur sa mi tin numerele (desi nu intentionez sa mi cumpar alta masina) ca sa fortez noul proprietar sa si inmatriculeze masina si sa nu ma trezesc cu amenzi asa cum multi au patit dupa ce au vandut...Ce pot face in aceasta situatie? Le pot radia eu sau le pot rezerva pe un timp nelimitat? Si unde trebui sa merg pentru acest lucru? Va multumesc!
Si totusi , trebuie sa declar ceva la Politie , si in cazul in care resedinta permanenta va fi in Austria ce am de facut ?
Multumesc!
Multumesc, si daca vreau sa inscriu masina aici , trebuie sa o inscriu si sa o radiez apoi din Romania ? Care sunt etapele? Referitor la taxe, am auzit ceva de declaratii fiscale la maximum 183 zile de la mutare, in tara de origine. Nu stiu ce inseamna si asta, daca platesc taxe aici pentru salariu , de ce trebuie sa mai depun declaratii in Romania? Mi se impoziteaza salariul in 2 tari?
Buna Seara,

Ma puteti ajuta cu un raspuns la intrebarea: ,,ce trebuie sa fac/declar in Romania la schimbarea rezidentei,,? Care sunt pasii , ce am de declarat in Romania?
Sunt de o luna in Austria cu rezidenta, si nu stiu daca trebuie sa depun ceva declaratii in Romania , la Politie sau la Fisc , ca nu mai am rezidenta permanenta in Romania, desi apartamentul unde am locuit si a carui adresa figureaza inca in buletin il voi detine in continuare. Pot sa am rezidenta dubla in Romania si Austria sau trebuie sa renunt la una?
Va multumesc anticipat!