Daca nu se mai face carte de munca si nici nu se mai inregistreaza la ITM contractul de munca, eu - angajat , cum pot afla sau unde pot vedea daca contractul meu de munca este sau nu legal?
Buna,
dupa parerea mea au vrut neaparat sa te dea afara si au gasit motiv. Daca tu ai dreptate poti cere parerea unu avocat sau cere parerea celor de la ITM pentru ca este absurd...Trebuie sa scrie undeva ceva despre asta....iar inapt medical din cauza purtarii ochelarilor nu exista - poti purta lentile de contact si alea nu le mai poti pierde dar este f absurd oricum.
Nu stiu ce sa zic ...cu ei oricum nu mai poti lucra daca s-a ajuns la asta dar poti cauta motivul adevarat pentru linistea ta.
Buna ziua,
Unde gasesc un model pentru o
Declaratie pe proprie raspundere din care sa reiasa ca ofertantul va tine cont de obligatiile referitoare la conditiile de munca si protectia muncii.
Imi trebuie la o licitatie .
Multumesc!
Buna ziua ,
pentru o amplasare de reclama, in certificatul de urbanism sunt bifate urmatoarele:
1. protectia mediului - Agentia de Protectie a Mediului Brasov,
2. Aviz Ministerul Culturii si Cultelor prin Directia Judeteana pentru Cultura si Patrimoniul National Brasov.
De unde le iau? Exista formulare pe net... nu stiu cum sa le obtin :sorry:
Unde pot gasi un ghid pentru operatorul economic - licitatii publice?
Nu indeplinesc anumite conditii pentru o licitatie si nu stiu ce sa aleg: asociat, subcontractant ,tert sustinator... .
In fisa de date a autoritatii contractante nu specifica pentru fiecare caz in parte ( tert, asociat...) ce anume completeaza fiecare ....
Unde gasesc informatii clare despre asta?
:sorry:
Acolo sunt doar formulare dar nu scrie si cum se completeaza in anumite cazuri si ce anume trebuie si nu trebuie completat cand e tert sustinator ,subcontractant ...ce completez eu si ce el?
Gasesc pe undeva exemple cum se completeaza formularele pentru licitatii publice seap in diverse cazuri ?
Declaratia pe proprie raspundere cum ca se indeplinesc conditiile de calificare de cine se completeaza daca exista un subcontractant?
Firma X vrea sa participe la o licitatie. Pentru ca nu indeplineste conditii... ia ca subcontractant firma Y.
Cum se completeaza in cazul asta declaratia privind calitatea de participant la procedura ? ca firma X - nu mai depune oferta in nume propriu
- nu e asociat ( e subc)
- nu e nici subcontractant al firmei Y, e invers deci? ce se bifeaza ?