lucrez la o firma si ma ocup cu intocmirea de ctr.la mine se achita valoare ctr intocmesc normal facturi si chitante.Seful meu fiind un om dificil are tot timpul impresia ca cineva se preteaza sa fure 10 lei.Tot bate apropouri subtile care ma deranjeaza,banii nu ii ridica in aceeasi zi cand ii incasez eu nu se face nimic decat csa ii scriu pe o foaia cati banii am incasat si si sa scad cheltuielile (atasez bonul).a fost perioada cand au ramas la mine sume mai consistente 2000-3000 eur aprox 3 sapt.ma sfatuiti cum se procedeaza legal sa nu mai existe acest semn de intrebare dansului ca m-as preta sa iau 10 lei din banii dansului.Daca nu este destul de competent sa ia o decizie cum se procedeaza la urmatorul apropo sa ii spun cum se procedeaza legal pt ca nu mi se pare moral sa fiu acuzata pe nedrept.Va mutumesc
lucrez la o firma si ma ocup cu intocmirea de ctr.la mine se achita valoare ctr intocmesc normal facturi si chitante.Seful meu fiind un om dificil are tot timpul impresia ca cineva se preteaza sa fure 10 lei.Tot bate apropouri subtile care ma deranjeaza,banii nu ii ridica in aceeasi zi cand ii incasez eu nu se face nimic decat csa ii scriu pe o foaia cati banii am incasat si si sa scad cheltuielile (atasez bonul).a fost perioada cand au ramas la mine sume mai consistente 2000-3000 eur aprox 3 sapt.ma sfatuiti cum se procedeaza legal sa nu mai existe acest semn de intrebare dansului ca m-as preta sa iau 10 lei din banii dansului.Daca nu este destul de competent#-o sa ia o decizie cum se procedeaza la urmatorul apropo sa ii spun cum se procedeaza legal pt ca nu mi se pare moral sa fiu acuzata pe nedrept.Va mutumesc :D
am ACHIZITIONAT UN TELEFON si nici dupa 2 luni de folosire carcasa langa butoane se sterge pur si simplu culoare am anuntat magazinul primind raspuns ca ce tine de estetica nu e inclus in garantie.adica butoanele daca s-au sters nu intra in garantie.cum pot proceda?
am un proces verbal pe care scrie doar problema , data trimiteri in service proprieterul telefonului in nici un caz starea nu e trecuta.butoane nu lipsesc nu am vazut urme de zgarieturi sau ceva de genu doar ca butonul mijlociu este din fabricatie argintiu si acum s-a sters argintiu ala mi se pare absurd oricum dupa utilizare de 2 luni sa se comporte asa telefon de 600 de ron totusi..am cunostinte care au acelasi telefon si nu a intampinat mi se pare ca e slab calitativ.ideea era ca la problemele ce le-am avut cu el la urmatoare trimitere in service o sa anuleze garantia pe faptul ca telefonul arata jalnic tocmai deaia am si refuzat receptia lui si am anuntat opc.eu am mai luat o data legatura si ei mi au sugerat sa rezolvam intai pe cale amiabila sa trimit o notificare magazinului cum ca ce nemultumiri am fata de telefon sa il schimbe sau sa imi returneze banii inapoi
magazinul a refuzat pur si simplu sai nregistreze notificarea,pe verso la notificare am rugato pe domnisoara sa specifice cum ca refuza si sa se semneze asa si a procedat
am achizitonat un telefon de la vodafone si dupa prima luna de la achizitionare s-a stricat trimis in service am fost anuntata telefonic ca s-a reparat si ca nu o sa mai am probleme dupa nici o luna iarasi telefonul se strica aceleasi probleme se deschide si se inchide l-am trimis iarasi in service doar ca la intoarcere telefonul arata jalnic avea in mijloc un buton argintiu acum este negru nu l-am ridicat de la dansi refunzandu-l din cauza aspectului estetic deoarece nu asa l-am trimis.de la vodafone au zis ca asa a fost binenteles sa se sustraga de la culpa si de facut un pot face nimic pt ca nu au garantie ce tine de estetica precizand ca telefonul a fost pastrat si utilizat in cele mai bune conditii ce este de facut?am inaintat o plangere catre protectia consumatorului acum astept un raspuns timp de 30 de zile credeti ca am procedat corespunzator?
am inteles ma refeream daca prin absurd dansul dorea sa completez niste facturi pt falsificate numai prin simplu fapt ca i-am facut un model pe o factura data de dansul cu niste date date tot de dansul fara semnatura mea fara datele mele pt fi cumva implicata in frauda
ma gandesc ca vor sa aduca un prejudiciul altuia de mai dorea sa completez si altele dar nu avea facturier ci o simpla foaie drept factura atunci mi am pus un semn de intrebare refuzand categoric sa ii completez
nu doamne fereste aveau ei niste date si o suma de banii si nu stia cum se completeaza si eu initial nu m-am gandit ca ar putea face un rau numa daca ii dau un expemplu (un model)
Astazi a venit la mine la birou doi domni care m-au rugat frumos sa le arat cum se completeaza o factura eu din dorinta de a ajuta un om am dorit sa il ajut avea la dansul un model de factura am completato explicandui cum si ce numai fara date am completat doar la cumparator si la suma in rest nimic semnatura nimic el dorind sa ii mai completez si aletele refuzand eu lucrul acesta de atunci sunt nelinsitita din cauza completarii acelei facturi pot fi acuzata de ceva daca eu numai i-am completat una ca model fara semnatura fara numele meu ma simt cu constiinta neimpacata daca are intentia sa falsifice facturile as dori o parare multumesc :((:(