Da domnule avocat dar faci un imprumut si dupa 3 sau 4 luni de zile hop iti ridica dobanda sau inventeaza tot felul de comisioane si atunci la un momentdat te sufoci si nu m-ai poti plati Nimanui nu-i face placere sa ajunga in situatia asta dar cum e in TARA NOASTRA DRAGA unii se imbogatesc iar altii traiesc furandu-le si putinul pe care ceilalti il au si cu asta am incheiat.Salutari!!!!!!!!
Buna ziua am si eu o problema:de circa 5 ani de zile sant plecat din tara si am niste rate neplatite in 2007 am platit in luna februarie ultimele rate si de atunci fiind plecat am incercat sa le platesc de aici trimitind bani unei persoane de incredere dar in final nu le-am m-ai platit pentru ca intr-o parte platea si intr-alta nu si atunci am decis sa nu m-ai platesc pentru ca era foarte greu sa-mi rezolve cineva problemele mele dar nu asta este problema:problema este ca eu am avut buletinul pe adresa unei cumnate si aceasta fiind agasata de cei de la banci intr-un final a cedat si le-a dat un nr. de telefon fix din spania unde sant eu la ora actuala si acesti RECUPERATORI au inceput sa ma sune pe acest nr.
Intrebarea mea este:dupa acesti 5ani nu trebuia sa se prescrie datoria?Si daca nu s-a prescris datoria ce pot sa faca acesti RECUPERATORI?Eu sant din Brasov si m-au sunat unii din Bucuresti si as vrea sa stiu cam cat timp poate dura acest circ pentru ca eu clar de platit nu le pot plati si m-ai mult de atat in tara voi merge doar sa-mi reinoiesc buletinul si pasaportul adica peste 2ani.Va rog sa-mi dati un raspuns sa stiu la ce ma pot astepta Si regret ca nu am putut plati aceste rate dar situatia ne-a obligat.Va multumesc anticipat!!!
Salutari Domniilor voastre-am o mica problemae 5 ani si jumatate sant plecat din tara si am o autorizatie pe persoana fizica nesuspendata adica nu am inchis-o cand am plecat pentru ca ma gandeam ca am sa ma intorc inapoi dar am 5 ani si jum. si nu m-am m-ai intors intrebarea mea este aca vreau sa merg in tara si cer niste documente de la primarie si sa apostillez documentele cum ar fi un livret de familie,un certificat de casatorie si un certificat de nastere al copilului imi poate afecta sau obliga sa platesc datoria ce o am in contul autorizatiei de persoana fizica desi nu am apucat sa o folosesc pentru ca am scos-o in decembrie 2006 si in ianuarie 2007 am plecat din tara si mi s-a spus ca am de plata ceva bani,singura mea intrebare e daca ma afecteaza aceasta problema avand datorii la bugetul de stat sa nu-mi elibereze documentele ce le-am enumerat m-ai sus.Va multumesc anticipat!
Salutari Domniilor voastre M-ai ales pentruAres_3-sa va spun eu ceva eu am scops un vagon de acte de la consulatul Romaniei din Spania si nu valoreaza nimic DACA NU SANT APOSTILLATE DOAMNELOR SI DOMNILOR nu fac nici doi bani actele de la consulat fara apostilla de la HAGA asa ca cine vrea sa aiba acte pentru strainatate sa nu m-ai strice banii la consulatele romaniei in strainatate pentru documente importante fara Apostilla de la Haga nu sant valabile si aceasta apostilla se poate face doar in Romania din pacate pentru ca avem guverne icompetente care in loc sa gaseasca o solutie pentru ca romanii sa nu mearga in tara pentru o amarata de stampila se apuca si se cearta ca chiorii pe putere .HALAL TARA AVEM!!!!!!!!!!
Buna ziua D-nilor vreau sa va m-ai intreb ceva in legatura cu problema mea:daca te actioneaza in judecata bancile la care ai debitul cit se poate prelungi conflictul daca eu nu sant in tara si m-ai ales daca nu are cu cine discuta(in afara de cumnatii mei care locuiesc la adresa respectiva)si m-ai mult de atat nu voi putea ajunge decat peste 2 ani aproximativ in tara la ce pot sa ma m-ai astept si cand voi vrea sa mi rennoiesc pasaportul si buletinul vreau sa stiu daca as putea avea probleme cu politia sau ce stiu eu cu cine.Va Multumesc!!!!
pai eu sint convins ca ne au actionat in judecata dar daca ne au actionat in judecata cit poate dura toata tarasenia asta?Ca eu unu nu mi m-ai doresc sa vin in tara decat sa mi rennoiesc buletinul si pasaportul ca pentru a sta iar in romania nu m ai am de gand sa vin pentru ca deocamdata aici in spania rezolvi majoritatea problemelor financiare din ceea ce castigi si nu trebuie sa faci credit decat pentru o casa sau eventual o masina dar dupa haosul asta cu creditele eu unu nu m ai am chef de datorii bancare si ma straduiesc sa mi rezolv problemele din ceea ce castig asa ca astept un raspuns concret .Va Multumesc!
multumesc mult pentru raspuns dar ultima rata scadenta am platito cam in februarie 2007 si regret ca nu am m-ai putut plati dar am plecat din tara si am incercat sa platesc de afara dar aveam multe rate si trimeteam banii la cineva sa mi le plateasca dar stiti cum e romanul cand se vede cu banii pe mana uita ce trebuie sa faca cu ei si uite asa am lasato balta cu creditele pentru ca era imposibil sa mi poata rezolva altcineva problemele mele deci atunci daca e prescris nu ar trebui sa mi m ai fac probleme oricum va multumesc de raspuns si oricum cand voi merge in tara(cam aproximativ peste 2 ani )ar trebui sa fie totul sters nu??
Buna ziua!Am si eu urmatoarele intrebari:am facut niste credite acum 5 ani am platit o vreme si dupa aceea am`plecat din tara in Spania problema este ca atunci cand am facut creditele nu aveam nici o proprietate deci nimic pe care banca sa poata pune sechestru doar ca adresa pe buletin care o am este a unui cumnat de al meu si de circa 3 ani a primit un sac de scrisori si au venit multi trimisi din partea bancilor problema este ca eu in urmatorii 2, 3 ani nu voi merge in tara din motive personale si cumnatii mei sint un pic speriati de insistenta recuperatorilor pentru ca i au amenintat ca le vor lua casa desi ei nu stiau nimic de aceste credite ba m-ai m ai mult de atat i au pus sa dea declaratie precum ca am mintit ca am locuit acolo (e adevarat ca nu am locuit dar adresa o am acolo pentru ca ei mi-au facut buletinul acolo)intrebarea mea este :ce ar putea sa se m ai intample de acum incolo pentru ca tot m ai vin scrisori si somatii si dupa atata timp vreau sa stiu daca intram in vreun pericol de a ajunge pe la puscarie sau stiu ce pentru ca pur si simplu nu m ai putem plati aici in spania sintem intro situatie grea cum nu e de lucru si vrem sa stim daca ne intoarcem in tara ce s-ar putea intampla.Va multumesc!