avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Activitate mironiulian

Activitate mironiulian

acte necesare , daca are cineva un exemplar de cerere pentru divort
Răspuns la discuția DURATA MAXIMA CONCEDIU FARA PLATA
care patron din romania , are angajati cu concediu fara plata daca acesti angajati nu ii aduc lui , adica angajatorului nici un venti . el de ce sa piarda asa gandesc toti patronii din romania , daca aveti timp sa vorbiti cu un patron si va veti convinge singur . lege si fara de lege astea sunt patronatele in romaina
Răspuns la discuția DURATA MAXIMA CONCEDIU FARA PLATA
concediu fara plata , angajatorul nu iti plateste casa de pensi si inpozitul pe venti , si cat timp poti sa stai asa , maxim 3 luni ,pana seful iti spune asta este lichidare , La revedere .
am fost si eu in cazul tau o data ce ai semnat contractu si dupa un an te trezesti sa vezi ce scrie pe contrac inainte de a semna trebuia sa stii ce faci si daca reclami nu te poate ajuta nimeni de ce din cauza contractului legile se bat intre ele si daca ai fost rau platnic cu facrurile , din start ai pierdut .:yes:
Răspuns la discuția Cum se acuza in romania
creca este frauda in institutie
Răspuns la discuția Contracte de Munca
in perioada aceea nu am fost in tara si nu am avut pe cine sa trimit la ITM prin urmare fosti asa zisi paron sunt doi care tapari iar acuma lucram in la aceiasi si sunt plin de datori . multumesc pentru raspuns .
Răspuns la discuția Contracte de Munca
daca voi face plangere la itm nu voi rezolva nimika de ce ? firma respectiva sa inchis cu 6 lunii in urma
ce trebuie sa faci daca :
gasesti un loc de munca in UE ai un contract pe care il semnezi dara nu mai ajunge inregistrat la fortele de munca ?
Daca ai semnat un contract de munca pentru sase luni de zile , iar angajatorul iti scoater ochii cat de costisitor si scumpe sunt taxtele daca lucrezi in strainatate . Dupa 6 luni sa afli ca nu ai fost inregistrat la fortele de munca . Ce este de facut in acest caz ?
daca intarzi cu o plata bancara mai mult de un an ce sa intampla