avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Activitate mireladolta

Activitate mireladolta

Buna ziua. As dori să mă lămuriți cu costul unei succesiuni al unei locuințe la curte in valoare aproximativa de 40.000 euro. Suntem 2 moștenitori. Ambii părinți sunt decedați de peste trei ani. Ce costuri implica această acțiune , in cazul in care nu ne putem înțelege amiabil la notar.
Vă mulțumesc anticipat !
Răspuns la discuția salarii compensatorii
VA MAO DERANJEZ CU O INTREBARE...DACA EXISTA UN CONTRACT SEMNAT DE AMBELE PARTI PT PLATA SALARIILOR COMPESATORII, CUM AU PUTUT SA REFUZE ?
Răspuns la discuția salarii compensatorii
da, am incheiat. Multumesc pt raspuns.
Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti cu un anumit aspect. Am fost concediat colectiv de la firma unde am lucrat 31 de ani. Societatea a declarat falimentul in septembrie 2018. In contractul colectiv de munca se specifica ca vom primii pana la 10 salarii compensatorii in functie de vechime. Societatea Protan, a refuzat sa faca plata acestora. ne am contituit intr un grup de 132 de persoane, am strans banii necesari (100 lei pers) si am angajat o avocata. Cat poate dura procesul si care sunt sansele de castig ? mentionez ca avocata respectiva nu comunica cu nimeni absolut nimic.
Va multumesc , cu respect.
Răspuns la discuția Credite
Este de notorietate faptul că în ultimii ani, instituțiile de credit au încercat să soluționeze problema creditelor neperformante prin cesionarea acestora către diverse societăți comerciale al căror obiect de activitate îl constituie recuperarea de creanțe.
O firma de recuperare va prelua datoria dumneavoastra catre banca.
Răspuns la discuția Anselaciune.
Ati primit o chitanta de primire-predare de la respectivul service ? Daca da,atunci mergeti la politie si anuntati si protectia consumatorului. Daca nu aveti un act doveditor precum ca ati lasat telefonul la service, atunci nu stiu cum puteti face dovada ca nu l-ati recuperat.
Va multumesc frumos, imi este de un real folos raspunsul dumneavoastra, Va doresc o zi frumoasa !
Răspuns la discuția Mostenire
Inainte de a se recasatorii cu cea de a doua sotie...
Buna seara. Am primit o notificare din partea firmei unde lucrez ca vom fi concediati. In unul dintre puncte, mai exact la punctul F scrie asa :
" Nu exista masuri pentru atenuarea consecintelor conciederii si/sau compensatii banesti "
Din acest punct F sa inteleg ca nu vom mai primii salariile compensatorii prevazute in Contractul colectiv de munca ? Ce putem face in acest caz ? Ne putem adresa vreunei institutii sa ne recuperam banii ?
va multumesc frumos, o seara placuta.
Răspuns la discuția Mostenire
Nu, după ce a murit mama mea. Sunt conștientă că are dreptul și cea de a doua soție a tatălui meu. Mă interesa doar partea mea.