Legea prevede ca ,raportul de munca inceteaza la data expirarii termenului de preaviz, dar nu specifica si data cand trebuie emisa/comunicata deciza de incetare a c.i.m.
problema mea era ca si inregistrarea in revisal s-a facut cu 2 saptamani intarziere si apare ca am lucrat la firma cu 2 saptamani mai mult decat am lucrat
Legislatia numai in anumite situatii - concediere - prevede continutul deciziei de incetare a c.i.m.
Chiar si fara acea mentiune,se poate angaja raspunderea patrimoniala a dvs. in cazul in care ati cauzat un prejudiciu angajatorului.
Nu am facut nici un prejudiciu, angajatorul a facut un contract cu un beneficiar pe niste termene foarte stranse (contract pe care nu-l cunosc in care nu stiu ce clauze are) pe care nu le poate respecta din cauza lipsei de personal. Pe acest proiect lucrand mai multi oameni. Dar acum prin acel text imi imputa mie eventuale prejudicii produse, printr-o formulare de genul : "d-nul ... .... cunoaste cum ca nefinalizarea proiectului .... pana la data de .... asa cum si-a asumat, creeaza un prejudiciu firmei ... ce-i va fi comunicat ulterior"
Desi, eu nu am vazut niciodata acel contract, nu ma ocup de contracte, nu am promis niciodata finalizarea unui proiect pana la o anumita data, sunt lucruri care acum le stipuleaza si nu cred ca este legal.
Cum pot semna de primire decizia cand contine minciuni cu care nu sunt de acord si este o razbunare a angajatorului ca nu am ramas angajat pana la finalizarea proiectului. Daca semnez asa ceva nu inseamna ca sunt de acord ?
multumesc,