avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters204855

Activitate ContSters204855

Răspuns la discuția Contract de comodat
nu , dvs aveti aceasta obligatie sau pentru o taxa suplimentara si o imputernicire din partea dvs , poate sa-l inregistreze si notarul
nu stiu daca sunt sau nu pe faza,deocamdata cred ca este prea devreme bani au intrat in cont in urma cu 4 zile , impozitul nu a fost retinut la sursa iar suma este foarte mare
ca foarte multi am jucat si eu la pariuri sportive online , firma este din malta dar are si interfata in limba romana (nu stiu daca este inregistrata si in romania ) am castigat o suma mare de bani si spre surprinderea mea bani chiar au intrat in cont
intrebarea mea este trebuie s-a platesc impozit ptr bani obtinuti ???
care este baza legala ??? multumesc anticipat ptr raspuns
Răspuns la discuția Contract de comodat
nu este obligatoriu la notar , poate fi facut si de dvs dar trebuie obligatoriu , inregistrat la administratia financiara
Răspuns la discuția IPOTECA CU UZUFRUCT
nu
Răspuns la discuția amiabila in caz de accident
numai soferul vinovat are aceasta obligatie , dvs nu
numai in caz de culpa comuna sunteti oblidat sa-i asigurare dvs , dar atentie in caz de culpa comuna asiguratorul plateste numai 50 % din paguba iar dvs restul
contestati in instanta p/v si argumentati contestatia exact cu ce ati scris aici aveti aproape 100 % sanse de castig . eu am fost in aceiasi situatie
iar in momentul in care primiti si celelalte P/V procedatii la fel
iar faptul ca nu a prezentat documente v-a ajuta foarte mult

in luna decembrie se vor implini 3 ani de cand am o datorie catre o banca (de la ultima rata platita)
probabil in lunele ce urmeaza voi fi dat in judecata ptr recuperarea datoriei .
intrebarea mea este dupa care cod se aplica ?
cel veci sau cel nou ?
care este termenul de prescriptie a datoriei ultima rata platita in decembrie 2008 + 60 de zile eu cred ca pana in februarie 2012
nu a fost intreprinsa nici o masura care s-a intrerupa termenul de prescriptie pana acum
poate mai sunt si alti in situatiea mea si un raspuns ar fi poate de mare ajutor ptr mai multi
daca fiscul dovedeste ca acele persoane platesc chirie si ca nu se plateste imozitul aferent la stat ce mai grava infractiune este evaziunea fiscala
recursul nu se comunica partilor
executorul judecatoresc a gresit , cu contestatie la executare puteti repara usor greseala , cheltuielile de judecata si executare silita se impart la toti debitorii.
dar am sa va intreb si eu ceva executorul nu a solicitat investirea cu formula executorie a sentintei ....... fiindca imi pare destul de curios ca un judecator sa investeasca o sentinta in care executorul judecatoresc sa solicite ptr fiecare parat aceliasi cheltuieli de judecata + cele legate de executare