cererea de repunere pe rol poate fi fcuta de catre ambele parti?
in urma divortului,tatal urmeaza sa plateasa pensie de intretinere ptr copil,legal care mai sunt atributiile lui in calitate de parinte?
multumesc!
multumesc ptr rasp anterior,atunci cand depun cererea ptr repunerea dosarului pe rol exista vreun avantaj ca dosarul sa castige timp mai scurt de prezentare in instanta sau pur si simplu e ca atunci cand este depus ptr prima data?
buna ziua,
cam care este termenul de prezentare in instanta cine il hotaraste,intr-un dosar de divort unde la prima infatisare ambele parti nu s-au prezentat(din motive medicale).
stiu ca trebuie depusa o cerere de repunere pe rol a dosarului.
multumesc
va rog sa ma lamuriti unde trebuie sa ma adresez ptr plata unei amende,rezultata intr-un proces penal privind infractiunile de circulatie;procesul a fost in noiembrie 2010,nu am primit nicio instiintare,am mers la tribunal ptr informatii dar nu am primit niciun raspuns de la nimeni.
Doresc sa mg sa achit c/v amenzii dar nu stiu unde,stiu doar valoarea atat doar,multumesc!
multumesc,dar ptr durata nederminata trebuie ca postul sa-i apartina in intregime dar a fost angajata pers in locul alteia care momentan are contr suspendat ptr incapacitate de munca,cum se poate proceda?
buna ziua,care este procedura atunci cand un angajat are contr de munca pe o perioada determinata (1 an),aceasta expira in curand ce se poate face?
multumesc,banuiesc ca se amana si ptr audierea minorului?
nu pot mge la proces din motive de sanatate nu interpretati eronat va rog!
buna ziua,
peste cateva zile am termen la prima infatisare a divortului,eu in calitate de parat,motivul ar fi din vina mea,avem si un copil minor dar nu a venit nimeni inca de la autoritatea tutelara.
ce se intampla daca nu ma prezint?
multumesc
va rog sa ma lamuriti intr-o plema de bunuri comune.
am terminat divortul si urmeaza partajul de comun acord dar se pare ca nu este asa.ce avem de impartit este o casa si un autoturism,o parte a plecat din locuitnta cu masina dar are dreptul si vine oricand doreste. eu am acceptat asta dar acum am nevoie sa folosesc autoturismul dar nu am acces,mi se interzice categoric aceasta. ce este de facut?cum ma pot folosi si eu de masina,va rog sa ma indrumati legal care este procedura.multumesc