Sa inteleg ca prin acest partaj al cotei mele va fi rezolvata problema si in cazul decesului mamei, sau va referiti numai la cota parte detinuta actual.
Buna seara, in urma cu 16 ani, dupa decesul tatalui, am facut succesiunea. Fiind mama in viata si suntem doi frati, toate drepturile cuvenite au fost impartite conform legii, neavand nimeni nici o pretentie sau obiectie.
As dori sa stiu ce trebuie sa fac sa ii pot ceda fratelui meu toate drepturile mele asupra mostenirii, in conditia in care mama este inca in viata. Cu respect, astept un raspuns si va multumesc anticipat.
Buna ziua, in cazul in care vreau sa cumpar o Dacie 1400, din 2002, se va plati taxa de prima inmatriculare ? Va multumesc tuturor care pot sa ma ajute.
Buna ziua, am o fiica, care are CIM incetat conform art.81 alin (1) din data 30.05.2012 din Legea nr. 53/2003-Codul Muncii, preavizul de 20 de zile calendaristice a expirat la data 09.06.2012, poate sa beneficieze de somaj in aceste conditii? mentionez ca. contractul a fost inceput pe data de 06.10.2011 pana pe 30.05.2012 cu timp de lucru 4 ore/zi.
Vreau sa cumpar o casa undeva la tara, pe care am vazut-o zilele trecute si vreau sa stiu cu ce acte trebuie sa se prezinte vanzatorul la notariat pentru a putea sa facem un precontract de vanzare cumparare. Casa este pe numele unei batrane si este construita cam de 15 ani, iar din toate actele, nu am vazut decat proiectul avizat al constructiei, care corespunde cu realitatea. Va multumesc anticipat tuturor celor care ma pot ajuta in acest sens, cat mai repede cu putinta.
Venitul minim garantat cade din start din cauza posesiei unui autoturism, iar ca zilier, la oras, pentru o femeie ( pentru ca era vorba de sotie).........No coment!
Cum poate trai decent, o persoana care nu mai are servici si nu beneficiaza de somaj, in conditiile in care, in familie exista decat un singur salariat, iar familia este compusa din 4 membri? Posibilitatile de angajare sunt minime la varsta de 44 de ani, iar alte surse de intretinere nu exista, adica nu avem pe nimeni "La tara". Am citit legile cu privire la venitul minim garantat si legea somajului si nu am vazut nicio solutie. Poate cineva sa-mi explice si mie ce am de facut , avand in vedere ca in tara asta nu se gandeste nimeni decat la rromi, la cei cu handicap si la cei singuri.