avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Activitate EugenM

Activitate EugenM

Nu exista o alta soluție decât la nivel de asociație ?
Și dacă “ o rezolva “ cum a rezolvat și blocarea aerisiri de la BAE ?? Fiind locatar in acest bloc de mulți ani cunoscându-se cu toată lume și fiindu-i , poate , rusine nu a făcut nimic ca sa nu se supere pe el ?
Buna seara !
Locuiesc intr-un bloc cu 8 etaje de ~ 2,5 ani . De când m-am mutat am constatat ca aerisirea de la BAE nu funcționa . Mi s-a spus ca in urma cu mai mulți ani a fost blocată de un proprietar care a schimbat cada și ca sa încapă a desființat coșul de aerisire , blocându-l . Nu știu dacă s-a intervenit intr-un fel pentru remediere .
In urma cu doua luni am constatat ca nu mai functioneaza nici aerisirea de la WC . Am stat de vorba cu administratorul și cu președintele .......și după câteva zile a funcționat .....tot câteva zile . Acum , la întrebarea mea ce facem , administratorul a dat din umeri .
Ce posibilități am ca sa rezolv aceasta problema , dacă administratorul nu poate sa o rezolve ?
Buna seara ,

Ce sume se iau in calcul la aceasta descărcare de gestiune :
Un bilanț contabil pentru perioada respectiva , cuprinzând toate intrările , toate plățile , sold in casa și in bankă ? Sau doar fondul de reparații ? Fondul de rulment ?
Răspuns la discuția Intrare in legalitate
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mulțumesc !
Buna seara !

M-am mutat intr-un bloc in care apartamentele fără soț vecine cu tunelul liftului au beneficiat de un spațiu pe care primii proprietari l-au închis ; cei de la etajele pare , au in spațiul acela un tablou electric .
Eu locuiesc intr-un apartament care beneficiază de acest plus de spațiu . Problema este , ca acest spațiu nu-l am înscris nicăieri / cadastru , fisc .
Întrebarea mea este : pot intra in legalitate ? Cum ? Nu știu dacă ceilalți beneficiari folosesc spațiu fără nici un fel de obligații , la fel ca mine .

Va mulțumesc ,
Răspuns la discuția Testament - ce valabilitate are ?
M-am alertat pentru că : am avut grije de o matusa a soției mulți ani , de câțiva ani s-a dus singura la notar și i-a făcut testament , iar anul acesta când a decedat , notarul dorea sa cheme la dezbaterea succesiunii și alte rude ?.. Matusa nu a avut copii ...
Buna ziua ,

Locuiesc impreuna cu actuala sotie ( cununie doar religioasă ) de 30 de ani . Intru-cât am doi copii din prima căsătorie care nu au agreat divorțul , și de teama ca in cazul ca “ plec “ eu primul ( fiind mai bolnav ) nu am oficiat cununia , pentru a nu veni cu pretenții copii mei . Pentru a ma asigura pe mine in cazul in care lucrurile decurg altfel decât ne gândim noi , mi-a făcut TESTAMENT .
Soția actuala nu are părinți , frați in viața și nu a avut copii , dar are nepoți din partea fratelui .
Întrebare : ce valabilitate are acest testament ?
Răspuns la discuția Acces terasa bloc
Mulțumesc !
Răspuns la discuția Acces terasa bloc
Dacă fac o solicitare scrisă și nu raspunde intr-un interval de 30 zile , îl pot da in judecată ? Dacă da , unde ?