Daca in Ordinul 509 ANRMAP - Anexa 2
scrie ca la o oferta individuala la care se aduce un sustinator (exemplu: doar pentru cifra de afaceri) declaratia 181 nu se cere pentru acest sustinator, adica, inteleg ca el nu e obligat sa aiba datoriile catre buget local/stat platite.
In licitatia la care vreau sa particip scrie :
Tertul sustinator care asigura sustinerea financiara/profesionala/tehnica nu trebuie sa se afle in situatia care determina excluderea din procedura de atribuire, confor prevederilor art. 180 si ale art 181.
Buna ziua,
La o licitatie, am nevoie de un tert sustinator care sa indeplineasca cifra mea de afaceri. Acest tert poate avea datorii la bugetul local si cel de stat? art.180/181 -34/206
Buna ziua,
am participat curand la o licitatie si mi-a lipsit din dosarul original un formular (tert - nu este cazul), formular care in plicul "copie" apare.
In fisa de date nu este specificat faptul ca lipsa unui document duce la descalificare.
Orice oferta valabila pentru o perioada de timp mai mica decat cea prevazuta in Fisa de date a achizitiei va fi respinsa de catre comisia de evaluare ca fiind neconforma.
Buna ziua,
intentionez sa particip la o licitatie unde mi se cere diploma de mananger de proiect recunocuta CNFPA.
Pe diploma managerului nostru de priect scrie ca este eliberata de:
Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse
Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului.