avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Activitate padicam

Activitate padicam

Răspuns la discuția Somaj
In anexa 26 se completeaza si cu dovada platii cas. Daca societatea nu a platit bugetul pe ultimele 2 luni din cele 12 mentionate in adeverinta....ce se intampla la somaj? Nu mai beneficiaza de somaj angajatul? Mentionez ca firma va intra in insolventa din septembrie. Dauneaza si asta? Multumesc.
Răspuns la discuția Somaj
Buna ziua,
Un angajat concediat disciplinar poate beneficia de somaj?
Multumesc.
Eu nu am mai facut ccm pana acum. Cum se procedeaza? Este un ccm standard si se "personealizeaza" la nivel de unitate? Sau se face dupa Codul muncii? Eu am fost la itm cu vechiul ccm care a expirat ( modificasem doar grila se salarizare) si mi-a zis ca nu e bun,ca e copiat de pe undeva,dar in 2007 cand a fost depus nu era copiat???????
Multumesc.
Buna ziua,
Societatea noastra are ramura de activitate comertul. Acum,in 2013,pot face ccm la nivel de ramura? Va multumesc.
Răspuns la discuția act aditional la Reg.Intern
Buna ziua,
Ce parere aveti daca prind in ROI faptul ca angajatorul nu vrea sa acorde intr-o anumita perioada a anului concedii de odihna? E legal? Incalcam drepturile angajatului?
Răspuns la discuția masuri obligatorii ITM
Este o varianta.....dar nu si in cazul unei firme cu 100 angajati si tot atatea acte aditionale. Probabil ca declaram pe propria raspundere si se va verifica la urmatorul control.
Răspuns la discuția masuri obligatorii ITM
Si cum facem dovada ca am respectat masurile obligatorii? La un urmator control? Multumesc.
Răspuns la discuția angajat plecat
Multumesc. Eu continui cu procedura concedierii,dar decizia de concediere tot ca recomandata prin posta trebuie sa o trimit si pe asta daca nu o primeste,nu este valabila. Of....nici la alte modalitati nu vreau sa apelez.
Discuție somaj tehnic
Buna ziua,
Ma poate informa cineva cum e cu somajul tehnic? Putem da in somaj tehnic parte din angajatii firmei? Angajatul trebuie sa aiba o anumita vechime in munca? Orice informatie imi este de folos.
Multumesc.
Discuție angajat plecat
Buna ziua,
Un angajat al firmei noastre nu s-a mai prezentat le servici de cateva zile. Am inceput cercetarea prealabila concedierii disciplinare pt absentele nemotivate trimitandu-i acasa notificare pt a se prezenta la servici si a motiva absentele sale. In cazul in care notificarea (trimisa ca scrisoare recomandata) nu ajunge la angajatul respectiv( nu este acasa,nu vrea sa o primeasca,etc), noi cum procedam mai departe? In plus,de la angajat mai aveam de recuperat din salar lipsuri din gestiune. Cum mai pot recupera aceste lipsuri?
Multumesc.