avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Activitate pusicat_1

Activitate pusicat_1

Buna ziua!!! Am 20 ani de munca dar din 2010 nu mai sunt angajata iar pana in octombrie 2011 am platit in continuare toate platile ca persoana fizica pana in octombrie 2011 iar sanatatea platesc in continuare.In aceste conditii primesc ajutor ingrijire copil?Va multumesc.
Buna seara!
Va multumesc pentru ajutor.Eu dupa producerea accidentului impreuna cu cel care ma accidentat am mers la firma de asigurari pe care o avea si cei de la asigurari mi-au dat o lista cu service cu care aveau ei contrat si ei au colaborat la stabilirea daunei.
Buna seara!!!! Va multumesc pentru raspunsuri .
In anul 2009 luna noiembrie am avut un accident de masina si sunt victima in acest caz.Am fost accidentat de un tanar care intand intr-o curba cu viteza mare a derapat si a intrat in bordura de pe banda pe care circulam si a fost aruncat in masina mea .Mentionez ca eram cu toata familia in masina.La fata locului sa orit si un echipaj de politie dar fiindaca acest tanar si-a recunoscut vina am mers pe cale amiabila.S-au facut toate demersurile la firma de asigurare si masina mi-a fost reparta.Dupa aprox 8 luni am fost chemati de la firma de asigurare sa dam declarati completare la dosar atat eu cat si cel vinovat.Acum cateva zile am fost cautat din nou de la service amenintandu-ma ca ma da in judecata pentru as recupera bani de la mine ca cei de la asigurari nu platesc.Ce pot sa fac in aceasta situatie?
Firma la care am fost angajata este in faliment iar noi avem salarii din 2009 de recuperat.Am inteles ca se pot recupera 3 salarii din fondul de garantare.Intrebarea mea este care sunt conditiile si cine trebuie sa intocmeasca documentatia necesara?
Nici nu ma gandeam ca platesc pentru ca in fiecare luna aveam pe cont banii pentru dobanda si ma gandeam ca se puteau recupera in pas cu recuperarea salariilor mai ales ca sunt in momentul de fata salariata.,ca sa fiu mai bine inteleasa .
Suma oricum e foarte mica in comparatie cu salariile pe care le am eu de recuperat.Toti au drepturi mai putin salariatii.Cum pot eu recupera salariile?Am coleg care a deschis proces pe care la castigat dar tot nu a recuperat nimic doar a mai cheltuit cu procesul.Daca aveti un raspuns pentru mine va multumesc.
Lucrez la o firma care este in insolventa si am restante mari la salarii .Am descoperire de card slarial si din cauza ca in ultimele 4 luni nu au mai intrat bani pe card cei din banca ma suna zilnic pentru a face acoperirea de card.Mentionez ca inca sunt salariata dar pentru ca nu imi iau salariile nu pot face aceea acoperire de cont.Intrebarea mea este pot fi obligata de banca sa fac acest lucru?