ospataride5stele a scris:
Poti sa te superi, poti sa nu te superi, dar aici tu esti de vina. De ce ? In primul rand cand ai luat decizia de a te angaja trebuia sa discuti de la bun inceput toate conditiile oferite de angajator si bine-nteles acestea sa fie stipulate si in contractul tau de munca. Un alt aspect, nu cred ca te tine nimeni legat de acel loc de munca, sau iti place sa te complaci ? Probabil ca si pregatirea ta este una de scoala profesionala cel mult liceu. Exista anumite grile de salarizare pentru cei cu studii. Sfatul meu. DEMISIA !!!
buna !nu stiu daca mai e nevie sa mai discut la angajare lucruri care de fapt ar trebui sa le stie orice patron,numai cum mai sunt gunoaie de patroni,si nu am stiut,trebuia,alta problema,daca nu erai nesimtita sa te legi de pregatirea mea era bine,nu stiam ca daca trebuie sa vinzi intr-un magazin trebuie sa ai mai mult de 12 clase,sunt alti cu scoala profesionala mai destepti ca tine,nu sa vi sa te bagi in seama aici pe site,daca poti ajuta pe cineva cu ceva util ajuta , nu intra aici si sa-ti bati joc de cineva si scolile lui.8 anii de acasa iti lipsesc cu desavarsire,la ceilalti le multumesc mult pt raspunsuri