avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Activitate maxsilviu

Activitate maxsilviu

Discuție Inmatriculare!
sanatate tuturor!Am cumparat o masina acu 2 luni ,iar acum vreau s-o inmatriculez pe mine ,problema este ca,briful nemtesc este intre neamt si vanzatorul de la care am luat masina(al voi numi x),problema este ca cei de la inmatriculari ami cer fiscalul de la x,itrebarea este cum s-o inmatriculez fara sa mai cer fiscal de la x?cineva ami spunea sa fac o declaratie la notar cum ca x a fost doar soferul meu.voi ce ma sfatuiti?si a doua intrebare este cum sa scot o masina de pe numele meu de la primarie?si ultime intrebare acum in 2015 se mai poate recupere taxa de prima inmatriculare platita acum 1 luna?multumesc si va doresc sanatate.
Răspuns la discuția primul rand de numere rosii.
maxsilviu a scris:

am cumparat o masina adusa de afara ,in momentul achizitionari masini de catre mine masina avea numere de toll,peste o saptamana vreau sa scot primul rand de numere rosii.intrebarea este daca trebuie s-0 inregistrez la primarie c-a sa pot scoate numerele rosii?si ar mai fi o intrebare,si anume ,daca pot inmatricula masina si sa nu platesc taxa auto,si anume cum?(asta daca se poate)

am cumparat o masina adusa de afara ,in momentul achizitionari masini de catre mine masina avea numere de toll,peste o saptamana vreau sa scot primul rand de numere rosii.intrebarea este daca trebuie s-0 inregistrez la primarie c-a sa pot scoate numerele rosii?
1. daca cumpar acum o masina din tara care este inmatriculata in tara si care a fost introdusa in tara in 2006 la care sa platit atunci taxa vamala,acum daca o trec pe mine mai platesc taxa de prima inmatriculare?2. daca actualul proprietar a cumparat masina in leasing si cand s-a terminat leasingul a ramas pe numele lui.e acum daca o cumpar eu si o trec pe numele meu ma platesc taxa?daca fac un contract de comodat cu el ce siguranta am eu ca omul dupa o perioada nu asi cere masina inapoi,sau dupa un timp statul raman renunta la taxa si voi renunta la acel comodat voi putea s-a transcriu pe mine linistit,daca ma intelegeti ce vreau sa zic.va multumesc tare mult
Discuție taxa auto
dar daca cumpar acum o masina din tara care este inmatriculata in tara si care a fost introdusa in tara in 2006 la care sa platit atunci taxa vamala,acum daca o trec pe mine mai platesc taxa de prima inmatriculare?
Răspuns la discuția Taxa auto
dar daca cumpar acum o masina din tara care este inmatriculata in tara si care a fost introdusa in tara in 2006 la care sa platit atunci taxa vamala,acum daca o trec pe mine mai platesc taxa de prima inmatriculare?
Discuție Taxa auto
doresc sa cumpar o masina fabricata in 2002 introdusa in tara in 2006 (pe atunci se platea doar taxa vamala) si inmatriculata,deci pe atunci nu sa platea taxa auto,acum eu doresc sa o cumpar.intrebarea este.daca vreau s-o transcriu pe mine mai platesc taxa auto?s-au exista vreo modalitate de a o transcrie masina pe mine si sa evit platirea taxei auto?s-au vreo modalitate de circula cu ea vreo cateva luni in ideea de a da statul in judecata c-a sa o transcriu si sa nu mai platesc taxa?multumesc.
dupa cate luni de munca am dreptul la somaj?
multumesc
Răspuns la discuția analizele medicale
ospataride5stele a scris:

Poti sa te superi, poti sa nu te superi, dar aici tu esti de vina. De ce ? In primul rand cand ai luat decizia de a te angaja trebuia sa discuti de la bun inceput toate conditiile oferite de angajator si bine-nteles acestea sa fie stipulate si in contractul tau de munca. Un alt aspect, nu cred ca te tine nimeni legat de acel loc de munca, sau iti place sa te complaci ? Probabil ca si pregatirea ta este una de scoala profesionala cel mult liceu. Exista anumite grile de salarizare pentru cei cu studii. Sfatul meu. DEMISIA !!!
buna !nu stiu daca mai e nevie sa mai discut la angajare lucruri care de fapt ar trebui sa le stie orice patron,numai cum mai sunt gunoaie de patroni,si nu am stiut,trebuia,alta problema,daca nu erai nesimtita sa te legi de pregatirea mea era bine,nu stiam ca daca trebuie sa vinzi intr-un magazin trebuie sa ai mai mult de 12 clase,sunt alti cu scoala profesionala mai destepti ca tine,nu sa vi sa te bagi in seama aici pe site,daca poti ajuta pe cineva cu ceva util ajuta , nu intra aici si sa-ti bati joc de cineva si scolile lui.8 anii de acasa iti lipsesc cu desavarsire,la ceilalti le multumesc mult pt raspunsuri
Răspuns la discuția analizele medicale
din rahatul ala de 700 ron nu vreau sa platesc cursul,ce tips?sunt vanzator la o alimentara ,unde vezi tu tips?nici bonuri de masa nu am,de ce sa-l platesc eu?daca ar fi de treaba cu ar trebui sa fie si nu nesimtit de patron ar trebui sa stea angajatul la el mai multi ani,iar dupa salariul pe care il am iti dai seama ce patron am ps si analizele pana acum tot eu le-am platit,alea-s de 2 ori pe an,asa ca te rog sa me scutesti cu patroni de felul asta