avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Activitate vali2005

Activitate vali2005

Discuție F. URGENT
La executare silita la o banca pentru un credit de nevoi personale fara garantii şi daca apartamentul este ipotecat la alta banca, poate sa-mi ia obiecte din apartament: frigider, aragaz, masina de spalat, mobila, televizor, canapele etc. Multumesc anticipat f. mult.
daca am apartament cu ipoteca la banca pot sa-l inchiriez?
Am un credit ipotecar la o banca la care sunt cu platile la zi , apartamentul cumparat avand ipoteca de rangul 1 si 2 la aceasta banca. Mai am un alt credit de nevoi personale fara garantie la alta banca la care am ramas cu restanta si de la care am primit acasa o somatie cu executare silita de la un executor judecatoresc. Poate aceasta banca sa ceara primei banci sa rezilieze contracul cu ipoteca? Daca s-ar vinde apartamentul nici prima banca nu si-ar acoperi cheltuielile. Multumesc
Poate cere cea de-a doua banca primei banci sa rezilieze contractul si sa se substituie si ea cu o ipoteca de rang 3, cu toate ca apartamentul apartine bancii de la care am luat imprumut ipotecar.
As dori sa stiu daca se poate rezilia un contract de imprumut ipotecar la o banca, daca am ramas restant la o alta banca cu un imprumut de nevoi personale fara garantie. P rima banca are costituit asupra imprumutului ipotecar atat ipoteca de rangul 1 cat si 2. Multumesc
Cea de-a doua banca poate sa intervina si sa ceara primei banci rezilierea imprumutului ipotecar?
Cat se poate retine din salariu in cazul unei executari silite pentru un coleg la care am fost girant. Mentionez ca am un salariu net de 1200 lei din care am retinere la CAR -ul societatii respective de 700 lei aceasta suma fiind datoria mea lunara si care nu constituie proprire pe salariu. Aceasta societate are dreptul sa-mi retina jumatate din suma de 700 lei iar cealalta jumatate sa o dea catrea executarea silita catre respectivul coleg? Mentionez ca la societate nu am semnat nici un document cu privire la executarea silita. Va multumesc.