Buna dimineata,
In urma decesului bunicilor, tatalui meu si celor doua surori le-a revenit drept mostenire casa impreuna cu suprafata de teren aferenta acesteia aprox. 15000m patrati. Banuiesc ca aceasta suprafata se va imparti la trei dupa care urmeaza sa se faca intabularea sau mai exact care sunt pasii de urmat in aceasta situatie ca fiecaruia sa -i revina partea de drept?
buna seara ! pe deta de 5 iulie imi expira preaizul de concediere ! As vrea sa stiu ce hartii trebuie sa primesc la sfarsitul acestei perioade de la angajator si ce drepturi imi revin !
buna ziua ! sunt in preaviz de pe data de 06.06. 2011 si iam cerut angajatorului ca la sfarsitul preavizului cand se va face lichidarea sa ia in calcul si perioada concediului de odihna de care nu am beneficiat la care acesta mia spus ca nu am dreptul la asa ceva ! mentionez ca am contract de munca incepand cu data de 1. 07. 2010 . Are dreptate? am dreptul la plata zilelelor:( de concediu?
buna dimineata ! am primit preaviz incepand cu data de 06.06. 2011 si mi lau prezentat pe data de 08.06.2011. Eu stiu ca in perioada de preaviz ai dreptul sa muncesti doar 4 ore pe zi . Eu in cele doua zile am lucrat cate 8 ore! E corect ce se intampla ? am dreptul la recuperari?
buna ziua ! am o prolema la locul de munca si asi avea nevoie de ajutorul unui cunoscator! Lucrez la o firma din orasul meu si nu ni sau dat salariile de 2 luni de zile! Azi am primit de la administratorul firmei un preaviz care spune in felul urmator : prin prezenta va facem cunoscut ca sunteti in preaviz la contractul de munca din ..... conform Art. 73 alin. 1 Legea nr.53 /2003 intrucat societatea noastra se afla in dificultati economice si este nevoita a desfiinta postul pe care il ocupati.
preavizul incepe la data de 06.06.2011 si inceteaza la data de 05.07.2011
administrator...................
Si cam atat!
Intrebarile pe care mi le pun sunt :este valabil si corect acest preaviz???
pot intra in somaj dupa terminarea preavizului??
imi voi mai recupera eu salariile restante???:((:((:((
Buna ziua,am citit in mesajul dvs. ca trebuie sa depun o cerere la angajator..., as dori sa ma lanuriti daca se poate ce sa sa le cer prin aceasta? plata salariilor restante sau demisia ?
Buna ziua! Sunt angajatul unei firme micute din orasul meu si de 6 saptamani nu ni sa facut plata salariilor pe motivul lipsei lucrarilor. In urma cu trei zile am hotarat sa plec de la firma respectiva din cauza neplati salariilor,as dori sa stiu daca imi mai pot recupera bani pe munca prestata!?:(