avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Activitate viitoare.mamica

Activitate viitoare.mamica

Răspuns la discuția executare silita girant
nu inteleg problema partajului. cum poate sa-i ia doar 1/2 din proprietate, din moment ce intreaga proprietate e pe cei 2. asa cum tata nu poate vinde casa fara permisiunea ei, nu cumva nici executarea nu se poate face fara permisiunea ei? caz care nu se va intampla.
Buna ziua.
Tata este debitor girant obligat in solidar, (jud Brasov) impreuna cu alte 3 persoane pentru o persoana. Respectivul nu a mai platit, asa ca a inceput executarea silita pentru o suma de aprox 12000 ron. singura proprietate pe numele tatalui meu e casa cu dependintele, dar nu e singur proprietar ci impreuna cu mama. restul obiectelor din casa sunt cumparate de mama. mama e pensionara, tata nu are nici un venit. poate fi executat pe 1/2 din bunuri? se practica acest lucru? ce se poate face in acest caz? dati-mi va rog toate detaliile. executarea pt casa nu reprezinta o solutie pt ca aceasta l-ar putea omori pe tatal meu (bolnav). La nevoie am putea face rost de suma in ultima clipa... daca se mai poate. Astept alternative. multumesc
Buna ziua! As avea nevoie de ajutor in urmatoarea problema: avem un teren care nu este trecut in titlurile de proprietate. Acest teren a fost cumparat de strabunicul meu de la un ungur, iar ca act s-a facut o procura scrisa (in perioada aceea nu existau inca titlurile de proprietate), procură care s-a pierdut de-a lungul timpului.
Cum am putea trece acel teren pe titlurile de proprietate, avand in vedere ca il lucram de zeci de ani şi practic este al nostru.
Multumesc!
Am observat o multitudine de oferte online de tabac, mult mai ieftin decat in magazine. Ceea ce ar trebui sa faci ii sa suni la numarul afisat pe site si pachetul cu tabac iti vine acasa prin posta. Poti avea probleme legale daca cumperi tabac in astfel de conditii?
Multumesc!
Avem mai bine de un hectar, pamant de categoria A, pe spatiul unde va trece autostrada transilvania, in apropiere de Sebes. Ni se ofera pe acest teren din partea statului 0,50 de bani pe metru patrat, dar terenul valoreaza mai mult de 3 euro pe metru patrat. Eu sunt agricultor; daca imi lasa terenul, castig banii astia de pe teren in mai putin de doi ani. Nu vrem sa fim batjocoriti in halul acesta de catre stat, dar din cate am inteles terenul a fost declarat proprietate publica si nu putem ataca aceasta decizie. Practic suntem jefuiti. E aproape mai rau decat cu colectivizarea. Ce se poate face?
Buna ziua! Cu o intrebare va deranjez. Sunt o viitoare mamica. Data estimativa a nasterii este de 24 sept 2011. Sunt angajata din data de 22 sep 2010. Daca bebe se va naste inainte de termen o sa pot bedeneficia de indemnizatie (nu o sa am 12 luni complete lucrate). De asemenea sunt si masteranta la o unitate de invatamant postuniversitara la zi fara nici un fel de intreruperi. Intrebarea este: in cazul in care nu o sa am 12 luni lucrate pana la data nasterii, o sa pot apela la calitatea mea de masterant pt indemnizatie, sau una o exclude pe cealalta: angajat-masterant
Va multumesc!