avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Activitate tariq

Activitate tariq

buna
avem trei copii doi nascuti in romania si o fetita nascute in iraq.
sunt toti romani cel doi baieti nascut in 2000 si 2002 iar fetita nascuta in anul 2005
noi am fost plecati din tara timp de opt ani si acum am venit .cum si cat o sa luam pentru fetita ? se socoteste de la data de nastere pana acum sau in cum se socoteste alocatie pentru ea? noi am obtinut certificatul de nastere romanesc de la ambasada romania din iraq in anul 2006.
eu cu sotia nu lucram si nici nu avem nici-un contract de munca
va multumesc
Răspuns la discuția azil politic in EU
Multumesc foarte mult
chiar de asta nu mi avenit prin cap,eu am un var in danemarca si mi-a spus sa maduc acolo sa muncesc cu sotia sau se facem o mica afacerea impreuna ca sa avem drept de sedere.
nu are rost se cer azil si poate afla si marestoarne innapoi in tara.aici in romania daca mai stam murim de foame si daca cer azil in romania e ca si un cercetor ca statul roman nu ne da nici casa si bani foarte putin nici nu ajunge pentru un pachet de tigar.este bataie de joc
am loat foarte bune sfaturi de la DVS si multumesc inca odata.....
cu ajutor social nu prea am inteles am citit articolul dar nu am inteles cum pot sa primesc ajutor social de la un stat al UE?
multumesc si va doresc mult succes
Răspuns la discuția azil politic in EU
multumesc pentru raspuns
ei de unde stie ca eu vin din romania ? eu pot se le zic acolo ca sunt cet irakian ca asa sunt eu si am venit intre un camion si am intrat fraudulos in danemarca si atunci cum ei stie ca eu am permis de sedere in romania ? poate nu se afle !!!!
si inca o intrebare sotia este romanca poate ea se ceara azil in danemarca sau cum facem?
multumesc
buna ziua
sunt cetetean straiin casatorit cu o romanca am permis de sedere valabil 5 ani
pot eu impreuna cu sotia sa mergem in danemarca si cerem azil acolo? care sunt conditii pentru un cetetean romani privind azil sau refugiat
multumesc
Răspuns la discuția rescriptie
fapta afost inseleciunea (licitati pe internet) art 215 consecinte nu este de osebita de grava adica al,1,2 intre 3 si 15 ani
si art 323 pentru ca am fost 3 inculpati si pedeapsa a fost contopita.
am primit 3 ani cu suspendeare iar la definitiva sa aplicat cu executarea pedepsei
va multumesc
Discuție rescriptie
buna
1-au mai intervenit nou reguli privind prescriptie a uni pedepsei ?
2- cand intre in viigoare noul cod penal si ce efecte are pentru prescriptie?
Definitiva afost in noiembrie 2004. 3 ani inchisoare in regim de detentiei
va multumesc
cat poate sa stea un om condamnat la 3 ani inchisoarea sub art.215. CP.
consecinte nu este deosebite de grava.
poate se fie eliberat la jumatate din pedeapsa?
si ce cale existe ca se fie eliberat daca a executat un an si 2 luni?
arestarea si fapta pulus definitiva afost in 2004
va multumesc
Răspuns la discuția Furt din magazin
nu veti primi nimic doar cu avertizment si avet grije la a 2 incercare veti alegeti cu dosar penal
buna ziua
daca fapta afost facuta anainte de a intra romania in comune europeans si condamnatul aprimit decizia penala definitiva tot in 2004 se emite mandat de arestare european ?
se emite un mandat de arestare european cand un om are de executat o pedeapsa de un an si 10 luni ? fapta de art.215
va multumesc