UngureanuOana a scris:
Din cate inteleg din ce ati scris mai sus cea de-a doua infractiune a fost savarsita in termenul de incercare al celei dintai, motiv pentru care instanta v-a revocat suspendarea si dupa ce v-a cumulat cele doua pedepse v-a aplicat aceasta pedeapsa de 1 an si 4 luni cu executare efectiva, suspendarea in cazul acestei din urma fapte nemaifiind posibila. Singura modalitate de a ataca aceasta sentinta si de a avea posibilitatea sa fie modificata e recursul, acesta putand fi exercitat in termen de 10 zile de la pronuntare., sau de la comunicare daca nu ati fost prezent nici la dezbateri nici la pronuntarea hotararii. Consultati un avocat.
buna ziua as avea o intrebare oare m-ati putea lamurii daca cu noul decret ar fii vreo portita de iesire,precizez ca inca sunt tot fugit din tara ,am fost intrebat un avocat care imi spune ca nu este nici o sansa sa ma incadrez in acest decret mai nou,au trecut 3 ani de cand sunt plecat din tara dar totusi as vrea sa vedem daca pot face ceva,am auzit ceva de genul transformarea pedepsei in zile amenda sau ceva de genul, va rog sa imi dati o idee ceva ce as putea face.va multumesc o zi buna