avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Activitate honey_mihu

Activitate honey_mihu

buna ziua,am si eu o intrebare
sotul meu are o condamnare sub supraveghere 3 ani si 4 incercare ,a obtinut un contract de munca in belgia si la 3 luni are liber o saptamana sa vina in tara .Poate pleca ? multumesc!
buna ziua, am si eu o nelamurire
sotul meu a fost condamnat la o pedeapsa de 3 ani cu suspendare sub supraveghere,Parchetul a afcut recurs la hotarare .Acum avocatul nostru a facut si el recurs prinvind schimbarea pedepsei doar suspendare fara supraveghere.Este ok?
Ce inseamna apelul la hotarare ? Trebuia sa facem apel? influenteaza cu ceva faptul ca am facut recurs si nu apel? Noi nu suntem nemultumiti de condamanare ba chiar f multumiti ,insa avocatul asa ne-a spus sa facem .
Vreau sa stiu ce este apelul si daca este o problema ca am facut recurs?
Răspuns la discuția cerere arest preventiv
sotul meu este arestat si am nevoie de o cerere ptr vizita ,daca aveti scanata sau in format si ma puteti ajuta va multumesc!
Precizez Campina -Prahova
am nevoie de o cerere arest preventiv Campina,Prahova
ma iertati ca indraznesc dar nu stiu de unde sa iau poate ma ajuta cineva
adresa mail honey_mihu@yahoo.com
sper sa nu o ia nimeni in seama,nu este minor,vroiam sa ma asigur ca nu prezinta nici un pericol.Ea se duce singura fara nici o citatie din proprie initiativa.
Ma gandesc ca procurorul ar putea sa o ia in seama dand niste informatii despre alte persoane care fac infractiuni.
El este acuzat de trafic de minori,iar mama lui vrea sa dea o declaratie prin care doreste sa acuze mai multi prieteni de ai lui de alte fapte tot de natura penala,dar facand acest lucru il implica si pe el.
Buna ziua,am si eu o intrebare .Sotul meu este arestat de 3 luni aproape arest preventiv,familia mai exact mama lui vrea sa dea o declaratie care i-ar putea agrava situatia,se ia in considerare cele spuse de ea fiind din familie ?
Astept raspuns ,multumesc!
Răspuns la discuția trafic de minori
Este la al doilea mandat de 29 de zile,aproximativ o luna si jumatate
As vrea sa stiu cat m-ar costa un avocat pentru apararea sotului meu ,aproximativ.In prezent am un avocat insa nu prea isi da interesul.
Multumesc!
Multumesc de raspuns.
Am uitat sa precizez ca si-a recunoscut fapta ,si de aceea nu inteleg de ce il mai tin in arest preventiv.