avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Activitate danoasa

Activitate danoasa

Buna ziua am cumparat o masina de la o firma am facut contract de vanzare cumparare cu promisiunea ca imi va da fiscalul intr o saptamana nici pana acum nu am primit fiscalul si nu o pot inscrie cum procedez?
Buna ziua, am preluat o firma pentru a face instruirea SSM, respectiv sa completez Fisa de instruire individuala insa am o problema sunt angajati si din anul 2009 eu ce data trec la instruirea introductiv generala si locul de munca: data de cand am preluat aceasta firma 2014 sau anul 2009?X-(
Buna ziua, as dori sa stiu daca pot completa in continuare fisa de instruire individuala a unui angajat care a mai lucrat la noi anul trecut iar acuma a fost reangajat sau se face o alta fisa?

Va multumesc
Buna ziua, am si eu o nelamurire si anume am refacut din casa bunicului 2 camere si o baie plus hajna si as dori sa stiu cum as putea sa asigur aceste 2 camere pe numele meu daca casa este a bunicului in viata si nu am nici un act cu el si nu sunt sigura ca imi va lasa aceste 2 camere mie .Ce sa fac ca aceste 2 camere sa fie ale mele si dupa moartea bunicului .
Va multumesc
Buna ziua, in anul 2010 am incheiat cu parintii mei un crt. de vanzare cumparare cu renta viagera.Tatal meu are imprumuturi pe la diferite banci facute pentru o alta familie pe care o are.Intrebarea mea este daca reprezentanti bancilor care vin zilnic la usa sa intrebe de el pentru plata ratelor pot sa imi impuna mie sa platesc aceste rate restante in baza crt incheiat de vanz-cump cu renta viagera?