sunt casatorita de 10 ani ,am 2 copii minori, in momentul acesta nu lucrez ,sunt in cresterea copilului pana la 2 ani. vreau sa divortez . daca nu lucrez pot divorta si sa nu pierd copiii?
sunt casatorita de 11 ani,am 2 copii minori . nu ma mai inteleg cu tatal lor si as vrea sa plec cu copiii (sa ma mut) inainte sa depun actele de divort. ce poate sa imi faca in aceasta ? ma poate acuza de parasire de domociliu? de rapire de copiii?daca iau ceva din casa cand plec ma poate acuza de furt?
eu am nascut pe 1 februarie iar dosarul pt alocatie l-am depus pe 13 februarie. pe 14 aprilie imi intresera in cont 240ron. cum se calculeaza alocatia? din momentul nasterii sau din momentul depunerii dosarului?nu trebuia sa primesc mai multi bani?
daca nu imi depun actele de somaj .pentru cele 2 saptamani de care mai am nevoie pana a intra in ccc ma afecteaza cu ceva ? nu mai pot intra in ccc? pt ca am fost la somaj si doamna de acolo mi-a spus ca pt 2 saptamani mai mult e de stat la coada pt acte. si ca daca am 12 luni lucrate pana in momentul nasterii nu mai conteaza astea 2 saptamani.cum e mai bine de facut?
la 1 februarie am nascut, contractul meu de munca expira cand se intoarce colega mea .ea vrea sa se intoarca cu data de 1 martie. eu mai beneficiez de indemnizatie? pt ca m-au sunat de la munca si mi-au zis ca ar fi o problema si ca nu mai beneficiez de indemnizatie pt ca nu se termina cele 42 de zile postnatale pana se intoarce colega.am citit legea si nu ar trebui sa ma afecteze pt ca am nevoie de 12 luni pana la nastere. cum sa ii fac sa inteleaga pe cei de la servici?