avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Activitate carbocry

Activitate carbocry

Problema nu este la asociatie...ei sunt de acord,daca cei de la termoficare sau consiliul local nu sunt de acord,pentru a sustine societatea de alimentare cu agent termic.
Buna ziua,
As dori sa ma debransez de la reteaua de termoficare fiind singurul pe toata coloana care a ramas racordat.Daca firma de termoficare nu aproba cererea mea de debransare ce posibilitati am,sau cai de atac?
Răspuns la discuția Mostenire
Si atunci cine mosteneste terenul?Donatia a fost facu inainte de casatorie pe numele defunctului,de catre mama acestuia
Discuție Mostenire
Buna ziua,
Daca o persoana de sex masculin a primit cu titlu de donatie de la mama lui o suprafata de pamant,la fel ca restul fratilor,inainte de casatorie,acum o luna a decedat.poate mosteni 1/2 si sotia sa?Mentionez ca nu au copii.
Mama poate retrage sau anula acest titlu?
Daca am incheiat un contract cu dobanda fixa in lei pe 5 ani ,banca poate modifica dobanda?
Răspuns la discuția Neplata facturilor
Multumesc!
Buna ziua,daca am comercializat un produs cu factura fiscala si clientul nu plateste facura ca la randul sau spune ca nu a primit banii pe lucrarea executata,iar eu sunt somat de furnizor sa fac plata produsului altfel ma cheama in instanta,ce solutii am?
Răspuns la discuția Salariu minim pe economie
Buna ziua.multumesc de raspuns,dar cui trebuie sa ma adresesz in conditiile in care contabilul institutiei nu vrea sa respecte legea?Cum poate fi tras la raspundere si de cine?
Buna ziua,
Sotia mea este personal contractual detasat de la MAI la primarie,referent 1A,gr.5 si in prezent are salariul brut de incadrare de 1191 lei plus un spor de conditii vatamatoare de 95 lei.
Personalul din aceasta categorie nu beneficiaza de salariu min.pe economie,respectiv 1250 lei?
Va multumesc!
Răspuns la discuția HARTUIRE
Multumesc...dar cu blocarea nr.de telefon nu-i o soltutie...cumpara o alta cartela si tot suna.in privinta mesajeor le am salvate pe toate...omul este dus...ii spun ca nu vreau sa am de aface cu el si imi spune ca sutem suflete pereche...ca el ma iubeste si trebuie sa fiu a lui