Multumesc mult pentru sfaturi. Voi demara cu siguranta in termenul cel mai scurt posibil o actiune de partaj in instanta.
Sunt deacord ca aceasta fapta se pedepseste conform legilor in vigoare, dar proprietar sunt si eu cu aceleasi drepturi.Nu a fost stipulat nici intr-un act ca fosta sotie sa locuieasca in acel apartament pana la partaj sau definitiv si in acest moment detinem asupra locuintei drepturi comune. Nu consider ca acest fapt ar putea fi incadrat drept violare de domiciliu.
Precizez ca apartamentul in acest moment figureaza la cartea funciara intabulat pe "numele meu xx fost casatorit cu xy"
Am fost casatorit din anul 1989 pana in 2008, in urma divortului fosta sotie a ramas in locuinta comuna impreuna cu fiul, la momentul divortului avand 18 ani. Au trecut 8 ani si am incercat sa impartim pe cale amiabila atat locuinta cat si bunurile lucru care nu s-a intamplat.
Intrebare: Pot sa intru in locuinta chiar fara acordul fostei sotii?
Precizez ca toate documentele sunt pe numele meu (casatorit cu...), detin documentele si un rand de chei (yala existenta in anul 2008 inaintea divortului), din setul de 5 . Spun asta pentru ca exista posibilitatea sa se fi schimbat yala chiar daca eu nu am dat acordul.
Mentionez deasemenea ca locuinta era mobilata si utilata complet.
Multumesc mult.O seara buna!
ACT ADITIONAL LA CONTRACT DE MUNCA - MODIFICARE SAU MAI BINE SPUS COMPLETARE LA CAP. "L. Alte clauze , litera (e) alte clauze" la Contractul individual de munca.Mai clar la acest capitol partile au stabilit niste clauze.
Intrebare:aceasta modificare (completare )a CIM necesita prin Act aditional necesita inregistrare in REVISAL?
Multumesc!
Buna dimineata,
Va rog sa ma ajutati cu sfaturi in privinta urmatoarei spete:
- ca administrator de S.R.L, am depus o plangere penala in temeiul art.246 cod penal ( impotriva unui functionar public Primarie)
- parchetul a trimis plangerea la politie, iar dosarul este in faza de cercetare la Politia pe raza careia se afla unitatea administrativ teritoriala - primaria
- as dori sa retrag plangerea depusa impotriva functionarului public, nu mai doresc continuarea cercetarilor de catre organele de politie, CUM TREBUIE SA PROCEDEZ SI DACA SE POATE SA RETRAG PLANGEREA AS VREA SA STIU DACA ACEST DOSAR SE FINALIZEAZA FARA SA MAI AIBA IMPLICATII ASUPRA FUNCTIONARULUI PUBLIC RECLAMAT? spun asta pentru ca stiu ca in anumite cazuri (nu stiu exact care sunt), chiar daca se retrage plangerea, cercetarile continua pentru ca organele de cercetare se autosesiseaza deoarece fapta a fost comisa???!!!nu stiu foarte multe.
Va multumesc!
Buna seara,
Va rog daca ma puteti ajuta:in legatura cu o mostenire,suntem 3 surori, mama a decedat si nu a fost dezbatuta succesiunea dupa tatal mamei (bunicul).Mentionez ca bunicul a decedat inaintea mamei, iar mama nu a mai avut alti frati.Ce trebuie sa fac, am mers la Primarie cu certificatul de deces al mamei, certificatul meu de nastere si de casatorie si cu CI, dar nimeni nu ne-a ajutat.Nu avem titlul de proprietate in original(avem doar o copie) si nici actele de deces ale bunicului.Nu stiu de unde sa incep pentru ca nimeni nu ne da nici un raspuns.
Va multumesc!
mi s-a blocat contul de salarii din cauza unei propriri ca urmare a unui credit neachitat care a ajuns la un executor bancar - existand deasemenea o sentinta judecatoreasca definitiva.
intrebare:sunt blocate toate conturile bancare pe care le detin sau daca deschid un alt cont curent la o alta banca se blocheaza automat si acela daca se fac operatiuni?
Multumesc.