avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Activitate reb2000

Activitate reb2000

Răspuns la discuția Trafic de influenta- caut avocat
Va multumesc ptr raspunsuri! Dar,faptul ca partile au influenta f mare si abuzeaza de functiile lor ptr interesul dumnealor,ma duce cu gandul,tinand cont de toata desfasurarea procesului,ca au ajuns sa corupa si judecatorul si pe avocatul meu.....cum e posibil un judecator sa dea o solutie dupa o expertiza nula(respectivul expert recunoaste ca nu e de competenta sa,dar...totusi da o solutie nepragmatica si nepertinenta,din punctul sau de vedere ca expert),si cu toate acestea judecatorul da solutie tinand cont de aceasta expertiza: mentionez ca am facut plangere la CSM si astept raspunsul,cat si la expertii din aceasta speta...
Răspuns la discuția abuzuri
multumesc ptr raspunsuri! Va rog sa-mi mai spuneti daca exista o lege speciala referitoare la amplasarea(construirea) piscinelor fixe in beton si la ce distanta fata de hat? Va multumesc! Respectiva piscina are 100mpatrati diametru si 7-8m adancime

buna ziua! am un proces pe rol si una dintre parti e o persoana f influienta...As dori un avocat "legist" care nu poate si nu se lasa influientat de catre nimeni! mentionez ca am contract cu un avocat,dar,...se pare ca puterea de influienta e f mare. deasemenea,in cazul meu am solicitat si ajutorul mass-media,care la randul ei va face o ancheta jurnalistica si sunt mai multe institutii si persoane publice implicate...avocatul meu refuza sa vorbeascu cu presa...partile adverse sunt persoane cu functii publice importate in oras... Va rog ma sfatuiti ce sa fac... am ajuns la disperare,imi vine sa sparg capul judecatorului sa vada adevarul....
Discuție abuzuri
Buna ziua! Locuiesc la casa iar unul din vecini si-a construit(amplasat) o piscina din fibra de sticla,descoperita,la o distanta de 50cm de gardul despartitor.Mentionez faptul ca are diametru de cca.100m patrati si pe timp de vara ma deranjeaza zgomotul si galagia de la ei,deoarece mai primesc si alte familii la piscina si aceste deranjamente pe timpul sezonului de vara se intinde de la ora 9dim. pana la 23-00. Va rog sa-mi spuneti un text de lege ptr aceasta incalcare. Acesti vecini au functii importante in oras si orice plangere la politie va ramane fara raspuns. Va multumesc anticipat! mai mult decat atat nici in timpul pranzului nu-mi pot culca copilul care are 4 ani!#-o
Răspuns la discuția succesiune
daca e acelasi e totul in regula! dar,daca el pe buletin are domiciliu in Bacau si el decedeaza in Timisoara,pe certificatul de deces e scris Timisoara...deci...la Bacau se deschide succesiunea. A fost un exemplu..
Răspuns la discuția succesiune
succesiunea se deschide in localitatea unde a avut ultimul domiciliu defunctul.2.depinde cum sunt dobandite bunurile si in ce proportie,daca mai sunt copii legali...
Răspuns la discuția Stalp retea electrica inclinat
inlocuirea se face de catre firma de electricitate si costul il suporta tot ei,in conditiile in care acel stalp nu se afla pe proprietatea dumneavoastra
Răspuns la discuția Traficul de influenta
multumesc frumos pentru raspuns!
Va rog insistent sa ma indrumati in a-mi demonstra dreptatea! Expertul topometric desemnat de instanta a fost la fata locului si a vazut realitatea,dar in raportul de expertiza a scris contrariul! DE ce?CE l-a determinat sa minta?
buna ziua! sunt intr-un proces cu o familie care ocupa functii publice importante,suntem si parati si reclamanti. am angajat unul din cei mai buni avocati,dar cu toate acestea,traficul de influienta este foarte mare,lucru confirmat si de avocat. Toate persoanele care au contact cu acest dosar sunt influientate de catre aceasta familie:experti,martori,judecatori. vreau sa stiu ce masuri se pot lua ptr acestia,deoarece abuzeaza si se folosesc de functiile lor in acest dosar.M-am gandit sa informez mass-media,poate in acest fel nu o sa mai functioneze traficul de influienta si sa fac plangere penala expertilor! va multumesc anticipat!