Buna ziua,
Am si eu o intrebare.
Daca dupa moartea mamei nu am mostenit nimic,tot ce era a fost lasat prin donatie in timpul vieti,nu am frati, iar alte bunuri de valoare nu am mostenit, mai este necesar sa fac succesiunea dupa moartea ei?
Prestatia este pentru un proiect care nu are un timp delimitat.In acest caz este valabil?
Ma refer la domeniul asigurari.
Sau mai corect este de optat pentru un contract de mandat?
Am si eu o intrebare.Contractul de prestari servicii incheiate intre o firma de asigurari si o persoana fizica mai este valabil conform noului cod civil ??:(
Buna ziua,
As dori sa stiu intr-un caz de donatie locuinta catre copii mei,este mai eficace ca o vanzare/cumparare sau in ce conditii se poate face si cum se procedeaza?
Buna ziua,
As dori sa va consult intr-un caz de donatie locuinta catre copii mei.Este bine sa o fac in timpul vietii, ca sa nu mai fie nevoie de proces de sucesiune? In ce conditii si cum se procedeaza.
Buna ziua,
Unde pot afla despre o firma care are acreditare de la CNA pentru asigurari de sanatate in domeniul privat, pentru noua reforma:stunned: a sanatatii?
Nu vreau sa cad in plasa ,ca multe alte persoane care au facut asigurari la firme neautorizate.:stunned:
Referitor la intrebarea de mai sus ,daca banca refuza sa-ti primeasca documentele doveditoare prin care justifici motivele neachitarii ratelor,prin raspunsul ca nu sunt pe post de secretara...si retrimiti documentele atat printr-un email sau prin posta cu confirmare de primire, reprezinta o dovada palpabili in instanta?
Ma scuzati ca intevin aici,dar tot despre o somatie este vorba.
Am un credit la o banca si am trimis toate actele care atesta ca nu mai pot plati rata din cauza micsorarii venitului(somaj).
1 Banca nu vrea sa-mi inregistreze cererea de restructurare, somandu-ma sa platesc toate sumele restante care depasesc cu mult venitul meu lunar. si plus ca mai am si alt credit :(.
2.Ce pot face in situatia asta ,cum pot trimite legal cererea pentru inregistrarea venitului meu legal,care sa ateste ca nu pot plati rata care este jumatate din venitul meu actual,cu toate ca am trimis prin posta cu confirmare de primire toate documentele care atesta asta si nu am primit in acest sens nimic scris,decat confirmarea,pentru ca aici este problema lor ,vor sa discute doar telefonic ,ca sa nu fie nimic legal din partea mea,decat somatia lor scrisa,dar dovada mea scrisa nu.
3.Ma ameninta cu executarea silita .
4.Daca ar fi sa fie asa ,ce trebuie sa fac si ce procent este legal de oprit in astfel de cazuri?