Ce drepturi are un avocat la o intalnire AGA care o asista pe asociatul meu?
Are drept de a lua decizii, sa preia conducerea sedintei AGA ?
Avand in vedere ca suntem 2 asociati, avocatul celuilalt parte vrea sa influenteze deciziile luate in AGA.
Buna ziua,
Am o firma unde suntem 2 asociati, detin 50% din parti sociale, iar la repartizare profit nu ne intelegem. Unu nu vrea dividente, cealalta parte da.
Cum putem face AGA daca nu avem unanim acelasi vot.
Se poate impartii, profitul sa aiba dreptate si una si alta.
Multumesc penru raspuns, vad ca nu prea am de ales, nu am cum sa scap de el.
Dar nici nu pot sa stau neputincios sa ma uit cum el ne lucreaza pe spate ? Tot trebuie sa existe o cale ? Cu o santiune simpla nu rezolv nimic.
Inseamna ca doar CIM este de care pot sa ma folosesc, ca incalcarea obligatiilor salariatului ?
mailurile sunt legate cu firma, o comanda, o cerere, unul legat de o plata.
Nu avem R.I.
Dar el nu a mai trecut pe la servici de doua saptamani, a intrat doar cateva ore intr-o zi saptamana trecuta si a trimis in aceasta perioda trei mailuri. Lipseste repetat cate 3 zile consecutiv de doua saptamani pe langa cele scrise mai sus.
Ce fac ? Cum pot sa-l dau afara ?
Cum o platesc ?
nesemnarea de catre salariat a regulamentului intern ce consecinte are ?
a citit dar nu semneaza, inseamna ca n-a luat la cunostinta?
ajunge doar ca este expus la punctul de lucru?
problema este ca pentru cine a facturat pe firma lui doar telefonic a confirmat,si nu ne da o copie a facturii si a platii efectuate catre angajat.
Am doar emailurile ce au venit pe adresa de email, si proiecte ce nu s-au facut pe firma noastra.
Cum procedezi in acest caz?
multumesc,
da, atat in statutul firmei cat si in fisa postului prin atributiile mele ca administrator am dreptul la
a) angajeaza si concediaza personalul socieatlii in baza contractelor individuale de munca si le stabileste drepturile si obligatiile in conformitate cu reglementarile in vigoare;
dar in statutul societatii avem si o propozitie care bate cap la cap cu cele spuse mai sus
Art.24. -Angajarea personalului societatii se face in functie de necesitilile impuse de volumul
de munca, inregistrate la Camera de Muncd. Nivelul salariilor pentru personalul societatii, pe categorii de calificare si functli, se stabileste si poate fi modificat de catre asociati cu respectarea dispoziliilor legale.
Pana in momentul de fata niciodata nu am avut asemenea problema, n-am facut hotarari pentru angajari sau concedieri, sau decizii pentru salarii, acest lucru era facut de catre administrator cu toate drepturile.
Nu mai stiu ce sa fac? Toate deciziile luate de mine nu mai au nici o valoare?