avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Activitate MITRITZA71

Activitate MITRITZA71

Răspuns la discuția Divort
`Eu am deschis actiunea de divort cu scopul de a-l face sa renunte la relatia extraconjugala pe care o are si sa-si revina sa se intoarca alaturi de mine si cei doi copii pe care ii avem,dar se pare ca el are totusi alte intentii.
Discuție Divort
Am deschis actiune de divort in septembrie 2011 cu primul termen in septembrie 2012,sotul meu nu crede si vrea sa mearga la notar sa deschida si el.Se poate sa deschida si el in timp ce eu am deschisa actiunea?
Răspuns la discuția locuinta familiei
Acest lucru se face prin notar sau prin tribunal.Care este mai convenabil si mai usor de facut?
Am doi copii,unul de 10 respectiv 6 ani si as dori sa stiu cum sa procedez pentru a face o clauza prin care apartamentul pe care il detinem eu si sotul meu sa fie al copiilor si nici unul din noi sa nu aiba drept de vanzare a locuintei.
Buna ziua!Am deschis actiune de divort dar prima infatisare e abia in septembrie 2012,as dori sa stiu cum as putea cere sotului meu pensie alimentara pentru cei doi copii pe care ii avem deoarece el nu contribuie cu nici un ban la intretinerea si cresterea lor.Multumesc
Răspuns la discuția Alocatie de stat pentru copii
Multumesc
IN PREZENT ALOCATIA PENTRU COPII O IA SOTUL,DAR AVAND IN VEDERE CA SUNT PROBLEME INTRE NOI,AS DORI SA STIU CUM POT TRECE ALOCATIA PE NUMELE MEU.
Răspuns la discuția DIVORT
Ok.Multumesc.Vreau sa divortez dar fetita mea implineste 10 ani abia in octombrie.Sunt din Galati,credeti ca poate avea loc prima infatisare pana atunci daca depun acum cererea de divort?
Răspuns la discuția DIVORT
la cat timp dupa depunerea cererii de divort are loc prima infatisare?
Răspuns la discuția DIVORT
Ce acte imi trebuie pentru a deschide actiune de divort si cam la cat ajunge onorariul unui avocat?