avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Activitate rekacsibe

Activitate rekacsibe

Buna ziua !

In 2006 am infiintat o firma, fara activitate de atunci, dar totusi am datorii catre finante, din cauza forfetarului... Intrebarea mea este, ca in cazul in care firma are datorii se poate suspenda? si dupa 3 ani o sa cer plata esalonata a datoriei. Daca se poate suspenda, sau in cazul platii esalonate de acum suma datorata ramane fixa , sau pana la plata integrala a datoriei se calculeaza penalitati?
Multumesc anticipat!
Se poate angaja un student cu 8 ore?
Patiserie poate achizitiona fructe proaspete de la piata, de la producatori, pe baza borderoului de achizitie? Daca poate, pe baza carui tip de borderou? Este cu regim special? Se inregistreaza ca orice fel de intrare?
Discuție forfetar
In 2006 am infiintat o firma. Nu are activitate nici astazi. Cand s-a impus legea impozitului forfetar, nu am achitat acest impozit... Intrebarea mea este ca : ce se poate intampla ? executare silita? ce se poate executa? Initial , sediul firmei a fost apartamentul nostru unde am locuit, dar intre timp, ne-am mutat de acolo; nu am inregistrat doar o masina pe numele meu. Ce urmare pot avea in viitor?
Multumesc anticipat pentru raspuns!
Am nascut in 2009 septembrie. Dupa un an de la nastere s-a inchis magazinul unde lucrasem. Intrebarea mea este ca: in cazul in care nu mai exista punctul de lucru unde m-am angajat ca si director magazin, firma ma poate relua la un alt magazin de-al lui? daca da, este obligat sa ma reangajeze cu acelasi functie si salariu? sau ma trimite in somaj, fiindca nu mai are magazinul si postul unde m-am angajat ?!