Eu nu va inteleg... pe bune
VOI cei care mi-ati dat raspunsuri :offtopic:..... ati plati pentru un serviciu care ar trebui sa va fie facilitat si nu va este? Asa se plateste acum catre institutiile de stat? Platim aievea? Dumneavoatra, domnule contabil
Marian Bratu
, nu ati dori sa mi platiti si mie parcarea de la bloc? Doar parchez eu in ea nu trebuie sa va folositi dv de ea...
Cum vrei d-le Marian Bratu sa depozitam gunoiul pana vine acea masina, care nu a venit niciodata, sa-l ridice? In mormane si sa-l incarce cu lopata? Eventual doriti cumva sa-l si separam pe categorii conform normelor europene de protectie a mediului.
NU INTELEGETI CA: In zona unde locuiesc atat bunicii cat si vreo 10 vecini (zona paraului), calea de acces este foarte dificila, masina de gunoi nu poate intra acolo, nu a intrat niciodata, pubele nu i-au fost date sau sa i se ceara sa cumpere, punct de colectare a gunoiului nu este nicaieri, contract incheiat cu firma care ridica gunoiul NU este.
Multumesc de raspuns... intrebarea a fost:
Dar exista o legislatie sau niste norme europene care trebuie respectate, in baza la care se fac aceste servicii, adica ridicarea gunoiului, chiar daca a fost aprobat in consiliu local...
Care sunt acestea?
As vrea sa le citesc si eu sa vad cat de mult sunt respectate...
EDITARE