Am o intrebare referitoare la influenta concediului medical asupra zilelor de concediu de odihna.
Daca un salariat are intr-un an calendaristic 60 zile de concediu medical aceste zile afecteaza numarul zilelor de concediu de odihna? Mentionez ca in cazul in care nu era in concediu medical angajatul beneficia de 25 zile concediu de odihna.
In declaratia 394 aferenta lunii ianuarie 2012, depusa in februarie 2012, am gresit selectand in graba pentru trei pozitii L(livrari) in loc de A(achizitii). Am observat doar astazi 9 aprilie 2012. Pentru a corecta greseala mai depun inca o data (acum corect) declaratia?
O societate comerciala inchiriaza altei societati comerciale un spatiu comercial. In contractul de inchiriere este specificat ca se va achita o garantie egala ca suma cu contravaloarea chiriei lunare. La incheierea contractului se doreste restituirea garantiei. Ce operatiuni contabile trebuie facute in conditiile in care s-a facturat separat garantia care include TVA?
Daca un angajat este detasat pe o perioada de 1an la alta societate si acolo i se retin toate obligatiile lunare (anul coincide cu anul fiscal) aferente veniturilor din salarii, cine depune fisa fiscala, societatea care detaseaza angajatul sau societatea la care este detasat acesta?