fiul meu are de platit catre finante 6300lei reprezentand cheltuieli judiciare si bani din confiscari.Ce poate pati daca nu le plateste mai ales dupa punerea in vigoare a noului cod penal?
dar un agent din penitenciar mi a spus ca dac vreau sa l i au mai repede acasa sa nu astept o saptamana pana ajunge comunicarea la ei sa merg cu avocatul sa o iau si sa o duc eu si mi l da acasa in aceeasi zi cand duc comunicarea . intrebarea era daca si aceasta mai are nevoie de cateva zile pt a ramane definitiva ca fondul sau apelul?
daca a fost admis de comisia de propuneri si eliberari din penitenciar, a fost admisa cerea si in judecatorie dupa cat timp este eliberat din penitenciar? poate avocatul sa ia sentinta a doua zi dupa ce a avut instanta sau mai trebuie cateva zile pt a ramane definitiva?
astazi 14 nov a avut instanta poate lua maine sentinta un avocat si sa o ducem la penitenciar pt a fi eliberat?
nu mai e cazul de suspendare el fiind inchis si are efectuat pana acum 1 an si 9 luni inchisoare.Si eu astept solutia definitiva pt a sti cat mai are pana a implini fractia de pedeapsa.Dar ceea ce ma macina este pedeapsa cu suspendare daca se anuleaza conf art85 sau se revoca conf art 83
.