In cazul in care BCCO Bucuresti confirma ce a facut BCCO judetean, s-ar putea cere o expertiza in Germania de ex. avand in vedere ca suntem stat membru al U.E. sau ramane finala rezolutia data de ei? Sincer am mari dubii ca acele produse chiar contineau acea substanta
Dar care ar fi infractiunea in cazul in care s-a facut vreo greseala la constatare sau procedeul folosit nu este cel corect sau ar fi incomplet? cum as putea sa clarific aceste nelamuriri din moment ce am facut adresa prin instanta catre institutul Mina Minovici si mi s-a spus ca ei nu pot face nimic,nu au competenta necesara avand in vedere substanta (drog) din proba mea si mi s-a sugerat sa fac acest lucru la o institutie similara celei ce au facut raportul, adica BCCO
Buna ziua. Sunt implicat intr-un dosar cu trafic de etnobotanice si in situatia mea s-a procedat la interceptarea unor colete trimise prin posta rapida de unde au fost luate probe pentru analiza. S-au facut analize Tehnico-Stiintifice, s-a constatat existenta unei subst. inscrise in tabelul III al L.143/2000 si am fost rimis in judecata. Din aceste rapoarte de constatare rezulta ca probele mele "au fost consumate in procesul de analiza" iar alte probe nu sunt. Cum as putea sa-mi dovedesc nevinovatia in aceasta situatie?
Buna ziua. Am girat acum ceva timp cu masina pt a imprumuta o suma de bani. Eu am restituit banii dar cel de la care i-am luat nu recunoaste iar azi mi-a fost pusa sub sechestru. Daca fac maine contestatie imi va fi scoasa masina de sub sechestru?
Astazi am primit hartiile de executare si acolo se specifica "o zi" pentru returnarea sumei. Asta inseamna ca maine vine dupa masina, luni dimineata e tarziu dac depun contestatia?
Buna ziua. Acum 2 ani am girat cu un autoturism al societatii in care am calitatea de asociat unic si administrator, cumnatului meu care a imprumutat o suma de bani de la un prieten. Acesta ia restituit banii fara nici o dovada in scris iar acum m-am trezit cu o executare silita a masinii. Ce putem face in acest caz si dac ii pot cesiona cumnatului meu firma in aceasta situatie cu tot cu masina si cu tot cu documentul notarial pe care l-am facut acum 2 ani? Va multumesc!