avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Activitate icetavi_2006

Activitate icetavi_2006

Discuție taxa auto
iam dat prima data in judecata am castigat primul proces vineri lam castigat pe al 2 si imi zice la final mentine hotararea atacata ce inseamna imi mai poate face recurs
Discuție recurs
fi atent ce mia zis avocatul la citatia ce mia venit acasa ca e vr de o preschinbare de termen ci octavian cu ultimul domiciliu judetul salaj este chemat in aceasta instanta camera 146 in ziua de 14 octombrie 2011 ora 8 30 in calitate de intimat recalmant in procesul cu instanta prefectului judetului salaj servici puplic comunitare regim permise de conducere si inmatriculari in calitate de recurent parat pentru recurs anulare act de control taxe si inpozite inmatricularea auto fara taxa de poluare in caz de neprezentare a partilor se va putea trimite un inscris judecat urmand a se face lipsa prin inmanarea citatiei sub semnatura de primire personal sau prin reprezental legal sau conventional pentru un termen de judecata cel citat este prezumat ca are in cunostinta si termenele de judecata ulterioare aceluia pentru care citatia ia fost inmanata
buna ziua o intrebare legat de un proces am avut recursul pe data de8 06 2012 dar ceva sa schinbat la iel mam uitat pe ministerul justitiei si mia aprut o data de16 09 2011 Termen intermediar va rog ajutatima ca nu stiu ce inseamna
Discuție taxa auto
salut am si eu o intrebare am castigat primul proces cu masina la zalau miau facut recurs acuma la cluj procesu il am pe data de 30 06 2012 ma intrebam nu este nici o modalitate ca sa circul cu masina pe timpul procesului am scos pana acuma un set de numere rosi de 3 ori daca ma poti ajuta cu o solutie mersi mult

#-o
Răspuns la discuția taxa auto
si daca fac o cerere in cat timp dureaza pana iti aproba
Discuție taxa auto
salut am si eu o intrebare am castigat primul proces cu masina la zalau miau facut recurs acuma la cluj procesu il am pe data de 30 06 2012 ma intrebam nu este nici o modalitate ca sa circul cu masina pe timpul procesului am scos pana acuma un set de numere rosi de 3 ori daca ma poti ajuta cu o solutie mersi mult#-o
Răspuns la discuția obligatia de a face
e diferenta de orase aicia la zalau abea asteapta sati ieie bani la masina sti cat ma coasta imatriculatu 2400 de e si eu am dat pe masina acuma 2 ani 2700 de e sa le dau bani la stat sa mearga dincolo sa vada cum se fac bani in spania la munca cu iei nu la furat
Răspuns la discuția obligatia de a face
mersi mult
Răspuns la discuția TAXA DE POLUARE
bun si eu am castigat in istanta primul proces cu masina acuma miau facut recurs si am scos pana inainte de proces de 3 ori numere rosi intrebarea mea e daca mai pot scoate numere rosi pe timpul procesului
am si eu o masina adusa din spania actele sunt pe numele meu am dat in judecata prefectura si pe cei de la imatriculara prima sentinta am castigat miau facut recurs de vreo 3 luni si de moment nu mai stiu nimica cand voi avea procesul
#-o